Ukens lag: G16-gjengen

Gjengen er to lag, men det er riktig å kalle alle 35 for ukens lag! Enkelt og greit fordi de gjør alt sammen, og har fulgt denne suksessoppskriften helt siden de begynte med ungdomsfotballen! Siden i fjor har laget hatt økt tilslutning og teller nå 35 stykker (mot 29 i fjor).

Nå står det tredje året med 11er fotball for døren, der gruppe 1 skal spille G16 1 divisjon, mens gruppe 2 sin kamparena blir 3 div. I tillegg vil mange få tilbud om å teste ut juniorfotball løpet av året (flere har alt forsøkt).

Bakerst fra venstre: Filip, Elias, Mikkel, Phillip, Jesper, Casper, Felix, Tarik, Amund, Nikolai, Alvin og Alexander.

Foran fra venstre: Mamoud, Adam, Christian, Tobias, Linus, Johannes, Fredrik, Adi, Erik, Noah, Abud, Herman, Lucas, Jesper, Balder og Jacob

Fraværende: Herman, Evam, Sebastian, Sebastian SK, Mads, Mathias og Øystein

(Det ikke fullt så fotogene) Trenerteamet: Knut N, Thomas, Massimo, Andre, Knut T, Ernst og Staale.

Spillere inn: Mikkel (BVH), Herman (BVH), Erik (Høvik), Jesper (Høvik), Balder (Høvik), Øystein (Høvik), Sebastian SK (Nesøya).

Spillere ut: Nils Jørgen (Asker), Ali (sluttet), Sigvart (sluttet), Patrick (sluttet).

– Et STORT takk til dere alle som bidro i 2021 og lykke til videre i alt dere foretar dere!

Sesongen 2022 byr på mye spennende: Utvikling opp til junior, videregående og samarbeid med Morten Thorsby

Som dere leser i avsnittet over så har vi fått flere spillere inn enn ut og står med det sterkere rustet i år til å stille to slagkraftige lag i hhv. 1 og 3 divisjon. Trenerapparatet rundt står for kontinuitet, og planene for det siste året før juniorfotballen tar over er klare og veldig spennende.

Et høydepunkt i 2022 blir samarbeidet vi skal ha med Samporia- og landslagsprofil Morten Thorsby. Han brenner veldig for miljøspørsmålet og vi skal både få besøk av han til klubbhuset vårt, såvel som at vi skal reise ned til Genova for å se kamp, lære mer om hans prosjekt for et bedre miljø og samtidig få vite mer av en som har nådd langt innen fotball hvordan hans reise har vært. Samtidig så blir det nok en kamp eller to for oss der nede og.

Les mer om Morten Torsby sitt inspirerende prosjekt her:

Ledestjerne Morten Thorsby er Norges mest miljøbevisste fotballspiller | DN

WE PLAY GREEN

Når det gjelder treningshverdagen for G16, så fortsetter vi med felles treningstider. Samtidig har allerede flere fått trene med G19 og G18, så samarbeidet oppover fungerer! I tillegg har flere fra gruppe 2 også fått teste juniorfotball på Massimo sitt gode jr breddelag. Man kan slå seg på brystet å si at klubbsamarbeidet fungerer og vi virkelig har tilbud til alle!

Samtidig utenfor banen så vil høsten bringe forandringer for gutta. For videregående skole er noe som vil gi nye impulser og treningshverdag. Flere har søkt fotballinje ved våre to samarbeidsskoler NTG og Dønski. For disse guttene vet vi av mange års erfaring at trenings- og skolehverdagen vil bli godt tilpasset. Så skal vi i apparatet rundt gjøre vårt ytterste for å tilpasse for de som velger ordinær vgs.

Siste år som en samlet gjeng!

For fra neste år så er ikke inndelingen i lag kun basert på samme årgang. Da blir man del av en 3-års gjeng (04, 05 + oss på 06). I alle fall på rendyrka sats-lag. På Massimos breddelag fortsetter man gjerne med rene årganger da interessen rundt bredde på junior i Bærum SK er stor (gode lag, sosialt opplegg og langt av sted i verden).

Noe av det som det står mest respekt av er ikke pokaler som glitrer, selv om det har blitt noen av de og(Adidas Cup, seriemesterskap). Denne gjengen har et unikt samhold og kontinuitet som vi har klart å bygge sten for sten gjennom flere år.

Når vi snakket med spillerne på begge grupper så er det en fellesnevner som går «Vi er alle venner og alle ønsker det beste for vennene sine» – Den setningen oppsummerer verdiene alle på G16 jobber etter.

Så vi i støtteapparatet er glad for opplegget vi har landet for sesongen 2022 og ser frem til mye moro på og utenfor banen!

Spillerne forteller om G16 med egne ord:

Tarik er kaptein på lag 1 og er selve grunnmuren i forsvaret så vel som utenfor banen.

Tarik er en særdeles moden og reflektert ledertype
  • «Jeg trives kjempegodt på laget fordi det er en kombinasjon av gode treninger, gode venner og morsomt før og etter øktene. Alle på begge lag kommer for å trene og intensiviteten på øktene gjør meg stadig bedre. Nå i det siste har jeg også fått muligheten til å teste meg på G19 og det gir meg motivasjon for å fortsette med fotball!
  • Samtidig så har vi det skikkelig utenfor. Det er mye sosialt på klubbhuset med CL på storskjerm, taco og nå skal vi endelig på tur igjen! Opplegget er variert og jeg setter pris på fokuset som trenerne har utenfor banen også!

Mikkel er ny for året. Den tidligere BVH-spilleren er veldig fornøyd med å ha meldt overgang til oss Gule

Two thumbs up for Bærum…and Oxford United!
  • Jeg ville teste meg på et høyere nivå og det merker jeg på treningene nå. Gutta her i Bærum har veldig bra treningsoppmøte og et opplegg på øktene som gjør at jeg nå virkelig får muligheten til å forbedre meg.
  • Det er gøy å være med gutta. De tok imot meg fra første trening og det finnes mange morsomme folk på laget utenfor banen. Så har jeg hørt om det sosiale utenfor og når jeg ble presentert for alt vi skal i år når vi hadde «kick-off», da er fotball skikkelig inspirerende å holde på med!

Christian, eller «Hammer», som den danske dreng blir kalt til det daglige her nede på «Kadda» går inn i sin tredje sesong for oss Gule. Med god grunn skal vi tro hans egne ord:

Christian er klar for både mål og birdies i løpet av 2022!
  • Elsker å være på trening og finne på noe med gutta etterpå. Siden starten så har mange på begge lag blitt skikkelig gode kompiser utenfor. Vi spiller golf sammen på sommeren, møtes hos hverandre i helgene eller stikker på kino.
  • Det at vi trener likt (og noen ganger sammen med) lag 1 er kult. Det løfter nivået mitt og lag 2 sitt, samtidig vet jeg at man kan få prøve seg på andre lag i klubben. Har spilt for junior bredde allerede og gjør gjerne mer av det i år.

Klubben kommer til å dekke dere tett på våre sosiale medier under sesongen!


Vi ønsker Bærum G16 lykke til med sesongen!