Ukens lag er Jenter 13

Laget består av jenter fra rundt om i kommunen og teller totalt 22 personer. Slikt blir det ett 9er og ett 7er-lag av! Treningshverdagen er 3 fotballøkter i uka+ 1 styrkeøkt med fokus på kjernemuskulaturen, skadeforebyggende, hurtighet og spenst.

De håper å få spilt på Ham-Kam Talent Cup til høsten. Som for øvrig er en turnering som trener Westlie har gode prestasjoner fra J2002. Som nevnt skal de spille i en 9er og i en 7er-serie når det kommer til seriespill.

Klubben er stolte av å presentere Bærum J13:

Bak fra venstre: Mia, Karoline, Guro, Kaja, Emmie, Sara, Maria, Martine, Charlotte
Foran fra venstre: Victoria, Liv, Nora H, Vilma, Christina, Olivia, Vilde, Ida
Ikke til stede på bildet: Adele, Ella, Lina, Nora E, Cornelia

Trenerteamet består av hovedtrener Tommy Westlie og assistent Julie Spydevold som også spiller på Damelaget i Bærum SK. I tillegg er det flere foreldre som gir verdifulle bidrag på styrkeøkt, administrasjon, m.m – bidrag som komplementerer lagets opplegg.

Jenter13 målsetninger er å spille «Bærumsfotball» slik det er vedtatt i sportsplanen til klubben. Det skal være positiv fotball bygget på lagspill, forstå bevegelser, bygge angrepsmønster og utvikle individuelle ferdigheter.

Jentene blir godt skolert i å tenke fotball med posisjonering og bevegelse

En prat med Martine, Sara og Mia:

Disse jentene kommer fra ulik bakgrunn inn til klubben mtp sted og skole.

Martine fra Blommenholm har alltid spilt i vår vakre gule drakt og sier selv:

« Jeg trives veldig godt fordi treningene gjør meg bedre. Det er godt opplegg og Tommy er veldig flink med å gi lære oss nye ting! Jeg tror vi kommer til å vinne mange kamper og det er kult fordi det viser vi blir bedre og bedre. Sånn som det er nå så kommer jeg til å spille fotball lenge, fordi jeg har mange venner her og fordi det er gøy å få utfordringer«

Martine gleder seg til kamper som straks kommer i gang!

Neste jente ut går på Evje skole og heter Sara. Hun har også lenge spilt for Bærum, men har også bakgrunn fra USA hvor jentefotball heldigvis står sterkt.

«Alle er så gode venner med hverandre og jeg stortrives med alt vi gjør. Treningene er slitsomme på en god måte. Nå lærer vi masse av trenerne og jeg gleder meg veldig til å få spille kamper og cup! Vi skal vise andre lag at vi spiller pasninger som ett lag. Jeg håper å spille i mange år til, for jeg blir i god form, har det gøy og lærer masse om lagspill».

Sara har spilt fotball så lenge hun kan huske, heldigvis er det for oss Gule

Siste jente ut er Mia som er rimelig ny i klubben. Familien derimot er hyggelige kjente fra før da hun har en eldre bror som har spilt juniorfotball for oss Gule. Skolehverdagen er på Rykkinn, mens nå er fotballhverdagen byttet ut fra Jutul til her nede på «Kadda»

«Jeg elsker å være på treningene her. Det er godt fokus og et bra opplegg hvor jeg lærer masse om å spille fotball med andre. Er glad for å være i Bærum og min drøm er å spille på så høyt nivå som mulig.

Jentene her er hyggelige og vi som har begynt fra Jutul har blitt gode venner med de».

Velkommen til J13 til Mia og familien!

Klubben kommer til å følge med laget og gi dere spalteplass underveis i sesongen på våre sosiale medier!


Vi ønsker Bærum J13 lykke til med sesongen!