Uavgjort mot Follo

(Bærum-Follo 1-1) Spillerne på junior elite var middels fornøyd etter 1-1 mot Follo torsdag kveld.

Med tanke på at Follo nikket inn ledelsen etter et frispark etter 85 minutter, skal vi være tilfreds med at vi igjen klarte å komme tilbake og redde poeng. Marius Koss satte ballen i nettet fra kloss hold bare to minutter etter gjestenes ledermål på et flott angrep og innlegg fra Benjamin Jatta. Det var mange Bærum-gutter på helhjertet løp i Follo-boksen ved den anledningen, og det var gledelig å se et slikt trøkk og ønske om poeng når man kunne falt litt sammen i mismot etter det sene ledermålet til de rosa fra Ski.

Alle på banen visste for øvrig at kampen skulle vare godt og vel 96 minutter etter to tidlige episoder i andre omgang, så begge målene kommer om lag ti minutter før slutt. Først var det en ivrig ballspillende hund som entret arenaen, deretter fikk en Follo-gutt ballen der gutter ønsker det minst.

Til tross for at vi kom tilbake fra underlege, satt vi igjen med følelsen av å ha gitt bort noe. For bortsett fra den dødballen gjestene skåret på kan vi ikke se mange Follo-angrep etter hvilen. Bærum styrte begivenhetene, men uten å skape nok til å si at det var veldig ufortjent med poengdeling denne kvelden.

Første omgang var rotete fra begge lag, og ballmistene for mange, uten at noen av kampens aktører klarte å gjøre noe tellende resultat av det. Andre omgang er vi bedre, men ikke så presise at det blir nok målsjanser av det.

Et par viktige positive tegn i kampen: Det er deilig når en innbytter kommer inn og betyr noe. Marius Koss spilte siste kvarteret og skåret etter fire minutter på banen.

Hyggelig også at Robel Yemane spilte sin første kamp på et halvt år, og klarte seg veldig bra. Både Robel og Tin Huang, som også sesongsdebuterte, gjorde det vi krevde. Nemlig full fart til kreftene til slutt. Bra jobba!