Tre nye juniorspillere tar skrittet til A-laget!

Oskar Haugli, Max Myrmo og Oskar Ihlen er alle klare for a-laget i 2022!

Både Myrmo og Haugli har alt spilt kamper for A-laget i PostNord, mens Ihlen har gjort seg godt bemerket med 11 skåringer på 13 kamper (6 for Jr 1 og 5 for Herrer B i 4.div).

Max Myrmo:

Max har spilt i Bærum siden han tok første spark på ballen. Godt å få opp nok en skikkelig gul gutt! Han har alltid vært ivrige og knapt misset en trening. I så fall pga bandy, en annen sport han elsker. Og for øvrig står med landskamp og mål i (for USA i VM).

Rollen til Max er i utgangspunktet indreløper, men han er også habil keeper om behovet skulle oppstå. Allerede i 2019 fikk Max sin seniordebut for B-laget (mot Vestli). I ungdomsfotballen har han spilt på Interkrets nivå siden gutt16alder og frem til 2021.

Selv sier Max «jeg skal jobbe gjennom vinteren for å gjøre meg fortjent til mer spilletid. Årets sesong for min del var en opptur og det å få fire kamper for A-laget har vært en lærerik opplevelse«

Max fyrer av i A-kampen mot Senja

Oskar Ihlen:

Ihlen som han blir kalt her nede på «Kadda» kom fra Ullern sommeren 2020. Som med Max og Oskar Haugli så har han gått sine vgs-år på Dønski Videregående. Lynrask og ballsikker så er det kant eller ren spissrolle som passer best. I 2021 så står Ihlen bokført med 11 mål på 13 kamper (5 for B-laget og 6 for Jr1). Denne prestasjonen og 100 % dedikasjon blir belønnet med kontrakt for A-laget!

Oskar I berømmer Bærum SK med ungdomssatsingen: «Det er motiverende at klubben tør å satse på meg. Var derfor jeg valgte Bærum 2020, fordi de jeg visste da at de tør å bruke unge spillere fra egen juniorstall opp mot A-laget. Så nå skal jeg jobbe steinhardt for å utvikle meg og ta nivået. Målet er å bidra offensivt og skåre mer i 2022 enn i år«.

lhlen satte straffesparket mot Stabæk Jr 1

Oskar Haugli:

For tiden i USA (VA) for å se sin bror Sivert spille playoff i college!

Vi har god erfaringer med fotballfamilien Haugli. Storebror Sivert Haugli gjør suksess i USA! | Bærum Sportsklubb – Sandvikas stolthet (baerumsk.no) . Nå har lillebror gått i Siverts (store) fotspor her i klubben med å bli løftet opp til A-laget!

På link fra Virginia, USA så sier Oskar selv:

«Tiden i Bærum så langt har vært meget fin. Kom hit som andre års junior, og fikk tillit av trenerne selv om jeg kom fra 8 div senior i Ullern. Dette ga meg en god arena til å utvikle meg, slik at jeg i sommer fikk muligheten til å trene å med A-laget og vise meg frem der.

Nå jobber jeg mot å få mer spilletid i kommende sesong, og bli en viktigere og mer markant spiller som laget kan få nytte av».

Oskar H med god defensiv kontroll

Skryt til Dønski VGS og klubbsamarbeidet med Bærum SK

Alle tre har gått/går VGS på Dønski og har mange gode ord å si om samarbeidet med klubben. For de fleste trenerne/lærerne på Dønski har også en fortid som spiller og trener nede på Sandvika Stadion. Så de kjenner klubben godt, og linken nå mellom Jr 1-assistent Daniel Mitchell Moe og hans rolle på Dønski gjør at gutta får tilpasset belastning og oppfølgning fra Daniel og resten av teamet der oppe på Rud.

Dette samarbeidet har gjort at alt fra restitusjon, skadeforebyggende og oppladning opp mot kamper er tilpasset hver enkelt sitt individuelle behov!

Vi gleder oss til å følge med gutta i sin (mer eller mindre) nye hverdag på A-laget og ønsker Max, Oskar og Oskar all mulig hell og lykke!

Vi er stolte av at vi i de senere år har vi flyttet opp Aaron Kill Olsen (nå KFUM), Erik Frøysa, Christian Arvesen, Theodor Agelin som alle har spilt mange kamper på vårt A-laget. Det er kontinuitet i vårt utviklingsarbeidet. Det ser man gjennom en rekke år nå at vi tør å gi unge sjansen!