Tok fire poeng i 3. divisjon

(Bærum 2-Raufoss 2 8-0) Begge lag kjemper om opprykk til Adeccoligaen med sine A-lag, men på rekruttnivå var det enveiskjøring på Kadda mandag.

Kuleramma måtte fram og den stoppet ikke før 8. Med den solide målforskjellen kan vi si at Bærum-rekruttene tok med seg fire poeng fra 3. divisjonsoppgjøret mot Raufoss 2.

I likhet med hjemmelaget ligger Raufoss svært godt plassert på en andreplass i sin 2. divisjonsavdeling og har fått en flott start på sesongen. Men da de nest beste skulle måle krefter avslørte vi at at både på benken på A-laget og i juniorstallen virker det som Bærum har mest å fare med.

Et juniorforsvar og et a-lagsangrep var overlegne våre gjester. Hele 5-0 var det til pause etter en deilig omgang. Vi visste vi hadde mye talent i laget, men da vi også lykkes med å legge ned en knallhard jobb var det svært vondt å være fra Raufoss. Vi fulgte opp i andre omgang med en treningsøkt i possession mot et lavtliggende Raufoss som hadde gitt opp for lengst, og satte tre baller til i nettmaskene. Meget bra gjennomført.

Amahl Pellegrino satte tre goaler, Magnus Ask Mikkelsen, Thomas Windstad, Erblin Llullaku, Mohammed Mahnin og Emilio Sølna en hver.