Tirsdags Tilbud; City break i București

Vår sponsor og partener VisitRomania.No ønsker å tilby et spesielt tilbud til klubbens medlemmer og supportere. Reisebyrået gir 10% tilbake til klubben for hver bestilling av reise via dem.

Husk å gi BSK som referanse for bestilling!

Tilbud for Bærum SK medlemmer:
City break i București, Romania:

  • Fly tur retur
  • 3 netter på 4* hotell i sentrum av byen med frokost.
  • Dagstur til Draculaslottet på lørdag
  • Inngangsbillett til Europa største spa; Therme på søndag!
  • Alt for bare 3 350 NOK per pers.

Om Hotellet Le Boutique Hotel Moxa
Hotellet har en glimrende beliggenhet i Bucuresti, i hjertet av byen på den kjente bulevarden Calea Victoriei – kun 20 minutters kjøring fra Henri Coanda Internasjonale Lufthavn. Le Boutique Hotel Moxa har 53 romslige og elegante rom, innredet med praktiske og stilige møbler. Hotellet har salong og restaurant, to møterom med moderne teknisk utstyr, flott hage, en helseklubb og et spa-senter. Alle rom har gratis Wi-Fi-tilgang.

Om Draculaslottet ( Bran slott)


Bran slott ligger tre timers tur fra Bucuresti på vei mot Brasov i Transylvania. Karakteren til Bram Stoker, Dracula, er en transilvansk greve som bor i et slott plassert på en klippe høyt over en dal og med en strømmende elv under seg, i fyrstedømmet Transilvania.

I landsbyene som ligger rundt Bran verserer det en folketro på onde ånder som kalles spøkelser, eller “strigoi”. Inntil for et halvt århundre siden trodde folk at det eksisterte visse levende mennesker – “strigoi” – som levde normale liv i løpet av dagen, men hvis sjeler forlot kroppene deres om natten, mens de sov, og hjemsøkte landsbyene og pinte folket i søvnen deres. Disse onde åndene hjemsøkte ofrene fra midnatt til den første hanen gol, når evnen deres til å skade folket ble svekket

Om Bucuresti
Den billigste byen i Europa for nordmenn er Bucuresti i Romania, ifølge nettavisen.no.

Den amerikanske utgaven av det berømte magasinet «Vogue», oppfordrer utenlandske turister til å besøke Bucuresti, hovedstaden i Romania for sin «strålende kreativitet og utvikling». Flere restauranter, et museum og et rumensk parfymeri er inne på listen over steder som utgiverne mener leserne bør besøke i Bucuresti.

Bucuresti har blitt en magnet for turister som liker «City Breaks». Romania er sett på som et billig shoppingland. Norske turister kommer òg i et større antall enn tidligere på grunn av direkteruten til Wizzair fra Torp til Bucuresti. Men Bucuresti har langt mer å by på enn barer og shopping; her er store og flotte parker, en rekke museer og utstillinger, historiske bygninger og flere aktivitetstilbud både inne og ute!

Med sine over 2 millioner innbyggere er Bucuresti ifølge FN sitt Habitatkontor den byen i Øst-Europa som har vokst mest siden 2000.

Om Therme ( Europas største spa )

Et gigantisk thermisk bad med navnet Therme Bucuresti åpnet i januar 2016 ca 10 minutter utenfor den rumenske hovedstaden. Therme Bucuresti er Europas største i sitt slag.
Senteret er delt inn i tre hovedområder. GALAXY – for alle, men spesielt barnefamilier. Et badeland i megaklassen med mange aktiviteter, inkludert bølgebassenger. THE PALM – for voksne som vil slappe av, områdets største bassenger med botanisk hage. Her har ingen barn under 16 år adgang uten i følge med foreldre. ELYSIUM – en luksusspa med ulike tilbud.

Vanntemperaturen er 33 grader og lufttemperaturen som en rumensk sommer.

Alle besøkende utstyres med at armband med datachips. Dette låser opp og igjen din oppbevaringsboks ( det finnes 4000 av dem ) og åpner og lukker også omkledningsrommet med dusj du velger. Oppbevaringsboksen har stikkontakt eller wifilader for mobiletelefon som du kan legge igjen der. Omkledningsrommet har dusjkabinett, varmevifte,hårtørrer og speil. Hvis du glemmer igjen noe i dusj og omkledningsrommet, vil døren ikke åpne seg før du har tatt med deg alt.

Med alle de 800 000 levende planter og palmene som inngår i senterets tørre områder er også Therme Bucuresti blitt Romanias største botaniske hage Therme Bucuresti kan ta imot 4000 gjester samtidig. Inneområdene dekker et areal på 30000 kvm. Therme Bucuresti har kostet rundt 50 millioner euro og det forventes rundt en million gjester i året.

Generall info:

Tilbudet gjelder kun fredag-mandag

Prisen 3.350 er per person i dobbeltrom.

Tilbudet inkluderer:

– Fly. Avreise med direktefly Wizzair fra Oslo Torp kl 08.45 og retur fra Bucuresti kl 06.00.
– Flybilletten inkluderer små håndbagasje. Innskjekket bagasje kommer i tillegg.
– 3 overnattinger på 4* hotell i sentrum av Bucuresti i et dobbeltrom
– frokost alle dager
– en dags tur med guide til Draculaslottet ( privat transfer fra hotellet)
– tilgang til Fitness Center og Sauna på hotellet!
– inngangsbilletter til Therme på søndag på Elysium avdeling

KONTAKTINFORMASJON

Reisebyrået hjemmesiden:

www.visitromania.no

Booking og spørsmål
Booking gjøres via e-post til: kontakt@visitromania.no eller tlf. 98875577

VILKÅR

– Dealen kan brukes hele året 2017 bortsett fra Jul, 1 mai og i perioden når Enescu festivalen pågår ( 2-24 september)
– Dealen gjelder hvis minst 2 voksne reiser sammen og deler rom!
– Barnepolicy: barn opp til 12 år bor gratis i foreldrenes seng.
Begrenset antall tilgjengelig – førstemann til mølla (hotellets bekreftelse er gjeldene)
– Innsjekking kl. 15:00, utskjekking kl. 12:00!

Visitromania arrangerer reiser for nordmenn, svensker og dansker som ønsker å oppleve et spennende og overraskende Romania, et utrolig vakkert land der samtidshistorie og tradisjonell kultur lever side om side med et dynamisk samfunn i rivende utvikling. De tilbyr og andre turer, se link for mer info: http://visitromania.no