Takk til #Ferd-faktoren

Johan H. Andresen og hans selskap Ferd er blant selskapene som har tatt et betydelig ansvar ifm Koronakrisen ved å gi de ansatte med barn, barnebarn, tantebarn eller fadderbarn mulighet til å støtte idrettslag som disse barna hører til. I den krevende tiden som Bærum SK er i nå i forbindelse med koronakrisen, er vi utrolig takknemlige for at både Ferd og ansatte i Ferd har valgt Bærum SK som sitt idrettslag.

TUSEN TAKK!

Når alle våre aktiviteter må stenge, har vi ikke en økonomi i klubben som tåler situasjoner av denne slags. 

Takket være FERD sin eier, Johan H. Andresen, og at FERD har ansatte som bryr seg om Bærum SK har vi fått verdifull støtte til bør barn og ungdoms virksomhet. 

Til Aftenposten sier Johan H. Andresen: «Vi vet at mange idrettslag og andre organisasjoner sliter i disse dager hvor mange er permittert. Klubbene er redd for fremtiden. Familiene ønsker å ha noe å komme tilbake til når denne krisen er over.»

2020 var året da Bærum SK skulle spare opp egenkapital til nytt dekke på 11er banen samt, hvis mulig, penger til en ballbinge på Kadda. Denne Korona krisen har gjort at det ikke ville vært mulig. Med bidraget fra Ferd så vil vi komme en bit på vei i hvert fall. Det er vi meget takknemlige for. 

Vi sender en personlig takk til alle de som har støttet oss og støtter oss. Dette varmer og det hjelper oss til å komme raskt tilbake!

Hilsen – Bærum SK