Supersøndag i strålende vær!

Tommel OPP fra Bærum sin gode keeper ;)

Tommel OPP fra Bærum sin gode keeper 😉

Tradisjonen tro så arrangerer vi i Bærum SK «Supersøndag» for de yngre. I dagens utgave for jenter og gutter født i 2008.

Som arrangør så stilte vi med en rekke lag, men også våre klubbvenner fra Frisk-Asker, Høvik, Øvrevoll/Hosle, Frem 31, Vollen og Snarøya.

 

Kampen ble spilt med en omgang av 25 minutter som ble på fint vis dømt av våre jenter 02 lag. Jentene viste i dag at de kaikken mer enn å spille fin fotball.

Folksomt på 11er banen (slik vi liker det)

Folksomt på 11er banen (slik vi liker det)

De skal ha takk for hjelpen!

Et STORT takk og «bøyer oss i hatten» går også til alle foreldre på 08-årgangen som bidro som frivillige! Det er en del som skal gjøres før, under og etter et slikt arrangement, og uten dere så er det vanskelig å arrangere denne fotballfesten.   Mål skal bæres, kaker skal bakes, kiosvakter fylles og området skal ryddes etter endt «Supersøndag».

Fotballglede!

Fotballglede!

Det må sies at det å arrangere en turnering på «Kadda» er ganske så ideelt. Vi har garderober, kioskbygg, speakermuligheter, fint kunstgress og gode tribuneforhold!

Alle fikk hver sin fine pokal

Alle fikk hver sin fine pokal

Det var mange glade unger å se mens det hele holdt på, og de strålte enda mer når de fikk hver sin fine pokal for gode prestasjoner!

Sportånd på beste vis!  "Takk for kampen"

Sportånd på beste vis! «Takk for kampen»

Igjen takk til alle sammen!