Strømsgodset kommer på besøk!

På fredag ble det klart at vi får besøk av Strømsgodset Toppfotball i cupens 3. runde. Kampen spilles på Sandvika Stadion førstkommende onsdag kl.18.00. Etter å ha slått ut Drøbak Frogn og Strømmen i runde 1 og 2, er det altså nå klart for storfint besøk av ærverdige Strømsgodset. Vi satser på en tøff kamp hvor vi får målt krefter mot et av Norges aller beste lag.

Strømsgodset har slått Vestfossen og Valdres på sin ferd så langt i årets cup, mens de ligger på en 10.plass i Eliteserien. For Bærums tilhengere blir det ekstra gøy å se igjen et kjært ansikt når Amahl Pellegrino(bildet) kommer tilbake. Gladgutten har flere sesonger bak seg i gult og sort, men er nå å inne i Godset-drakt. tillegg har Tokmac Nguen kamper for Bærums a-lag. Nguen er for øvrig storebroren til bærumspiller Kot Tafesse. Begge var sentrale spillere for Bærums a-lag den tiden de var hos oss.

I tillegg til nevnte spillere har Strømsgodsets hovedtrener, Tor Ole Skullerud, fartstid i Bærum SK. Skullerud var i klubben fra 2004 til 2008 og huskes for sin kompetanse, men også for hvor populær han var hos spillerne.

I dagens Bærum har flere spillere vært innom Strømsgodset. Kot Tafesse, Rasmus Isegran og Alexader Rønning-Olsen har alle spilt for Drammens stolthet.

Vi gleder oss til å ta i mot SIF førstkommende onsdag kl.18.00, og håper så mange som mulig tar turen til Sandvika Stadion!

Facebook: https://www.facebook.com/events/218532415578422/

BILLETTINFORMASJON:

Det ventes mye folk på onsdag, så vi anbefaler å kjøpe billetter på forhånd på en av to følgende måter:

  1. Kom innom klubbhuset på Sandvika Stadion fra mandag 7. mai kl.08.00.
  2. Ta kontakt på e-postadresse inger@baerumsk.no. Billetter legges av mot betaling.

Ønsker du å vente til kampdag møter du i på stadion i god tid før kampstart. Det kan betales kontant, med kort eller via Vipps (Sandvika Stadion – 10380)

Prisinformasjon:
Voksen: 150,-
Sesongkortinnehaver (Bærum SK): 100,-
Barn: 50,-