Sterk juniorseier mot Sarpsborg

MÅLJEGERE: Ola Moe, Simen Solstad og Jakob Strompdal kunne juble for tre fine mål og poeng mot Sarpsborg i tredje serierunde.

MÅLJEGERE: Ola Moe, Simen Solstad og Jakob Strompdal kunne juble for tre fine mål og poeng mot Sarpsborg i tredje serierunde.

(Bærum-Sarpsborg 08 3-0) Endelig kom uttellingen for juniorgutta. Sarpsborg reiste hjem med 0-3.

Etter på mirakuløst vis miste poeng hjemme mot Østsiden sist, traff juniorgutta i tredje serierunde. Det gikk ut over Sarpsborg.

Der vi bommet sist, traff vi nå. Da ti minutter var unnagjort på Sandvika stadion sto det allerede 2-0 til hjemmelaget. Først laget Ola Moe 1-0 på blank kasse etter et strålende angrep satt i stand av Simen Solstad og Mikkel Asdøhl. Så nikket Jakob Strompdal inn 2-0 – også det fra få meter.

Gjestene la seg bakpå fra start – som det tredje laget av tre mulige hittil i 2013. Men måtte fram etter Bærums kanonåpning på matchen. Det ga et spennende oppgjør. Selv om Simen Solstad satte 3-0 før pause på et flott slått hjørnespark fra Ola Moe, var spenningen ikke over før mot slutten av andre omgang. For sarpingene måtte framover i banen, og Bærum kontret ofte med kvalitet. Trolig helt motsatt av hvordan gjestene våre hadde tenkt seg kampen.

Bærum-gutta tok et steg denne kvelden i forhold til hard jobb og disiplinert forsvarsspill, og produserte mest trass i at sarpingene hadde en god del ball. Selv om folk flest sikkert legger mest merke til finspillet og de lekre detaljene som også har blitt vist fram i årets seriestart, var gjennomføringen av andre omgang noe gutta får stor ros for på treningen dagen etter kamp.

Vi lot ikke motstanderen få lov til å tro på poeng for alvor, og det var hyggelig nære ved flere anledninger at vi i stedet drepte kampen fullstendig med å sette nummer fire.

Blant mange gode Bærum-gutter: Kryss i boka for guttespilleren Christian Meinich som spilte 90 meget solide minutter som sentral midtbanespiller.

Sarpsborg fremsto som det beste laget vi hittil har møtt i seriespillet i år. Desto deiligere å få de tre poengene.

Om en uke er det LSK på bortebane. Da må vi opp enda et hakk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *