Statusoppdatering fra a-laget

Etter en tøff periode med mange treninger og ukentlige kamper, tar a-laget velfortjent langhelg. Guttene har trent godt, og trenerteamet har derfor lagt inn en liten pause på tre dager slik at guttene kan få et lite avbrekk og pleie kroppen.

Etter at flere har slitt med skader av ulikt omfang, ser det nå ut til at flere og flere kan delta på fellesøktene ute på kunstgresset vårt. Spillere som Kot (akilles), Ismar (ankel) og Simen (kne), har litt tid igjen, men pilen peker absolutt i riktig retning. Alex som har slitt med ryggproblemer gjennom vinteren er heller ikke med for fullt, og det er noe usikkerhet knyttet til når han er tilbake igjen.

Midtstopper Lars har vært ute med strukket leddbånd i kneet helt siden første treningskamp mot Frigg, men har lagt ned mange timer på Actic og nærmer seg stadig et comeback. Denne uken hadde han sine første øvelser med ball siden midten av januar, og er forhåpentligvis mer og mer med over de neste ukene. Målet hans er å være klar for noen minutter i a-lagets neste treningskamp borte mot Fram Larvik om drøye to uker.
Ellers har Erblin gjort en god jobb, og er nå tilbake igjen for fullt. Han har slitt med problemer i lysken, men ser nå fremover og håper å være ferdig med skader for i år.

Alt i alt er våre gutter i rute når vi teller snaue to måneder til seriestart. God helg! 🙂