Akademiet = Coerver Etter Skoletid

Coerver Etter Skoletid: Bærum Sportsklubb har en klar ambisjon om å tilby en god fotball aktivitet i de aktuelle aldersgruppene. Våres tilbud er for alle barn i området – ikke kun for medlemmer i Bærum Sportsklubb.

SPORTSLIG INNHOLD: Vi vil legge opp til alternative treningsøkter med ball for å gi barna mest mulig kroppsøving og så de kan mestre sine kroppsbevegelser. Og for at deltakerne skal ha det mest mulig gøy, men samtidig lærerikt og få mulighet til å utvikle seg. Hovedaktivitet vil være fotball.

GJENNOMFØRING: Vi vil legge vekt på begrepet læring gjennom lek samtidig som vi skal ha allsidig aktivitet. Vi vil sette fokus på holdninger og verdier. Vi ønsker samtidig å skape et godt treningsmiljø og gode øyeblikk for alle deltagere.

HVILKE DAGER: Deltagerne vil kunne velge mellom 1,2,3 eller 4 dager pr uke. Vi benytter oss av dagene mandag-torsdag. Deltagerne vil ved påmelding måtte spesifisere hvilke dager de ønsker å delta. Vi følger normalt skoleåret. (I sommer- og høstferie kan imidlertid Bærum Sportsklubb og Coerver Coaching tilby Fotballskoleaktiviteter for de som vil ha ballaktivitet og utvikle seg som spiller.)

FOR HVEM: Målgruppen vil være gutter og jenter i aldersgruppen 2006-2013.

NÅR: Mandag-torsdag 1400-1600 med effektiv treningsøkt fra 1430-1600. Det er transporttilbud fra skolene etter skoletid, slik at deltagerne er sikret å rekke treningene.

HVOR: På Kadettangen har vi alt på et sted. 11’er kunstgressbane med undervarme, 7’er kunstgressbane med undervarme, Bærumshallen (7er-størrelse) med kunstgress, samt garderober og klubbhus med kontorer, kjøkken og fellesrom.

TRANSPORT: Bærum SK disponerer både en 16-seter og flere 8-seters minibusser til transport av deltakere fra skolene. Ved påmelding må det meldes inn når man slutter på skolen, slik at vi kan legge opp til transportruter tilpasset når de enkelte skolene/årsklassene slutter. Vi henter primært på Evje, Blommenholm, Høvik skole og Emma Hjort. Hvis ditt barn ikke går på noen av disse skoler, ta kontakt med oss så ser vi hva vi får til. Vi finner løsninger hvis det er ønskelig.

TRENERE: Coerver Coaching stiller med sertifiserte trenere.

Deltakerne må hentes på Sandvika Stadion innen kl.1630.

UMIDDELBAR KONTAKT: Akademiansvarlig, Trond Nielsen, kan nås på mobil 99797533. Eventuelt ring klubbkontoret på 67 54 97 16.

Påmelding HER

  • Barna ska uppnå gode holdninger
  • Barna skall ha blitt bedre teknisk og taktisk, lære seg verdien av disiplin, punktlighet og behovet for trening.
  • Utvikling sosialt – Kommunikasjon, høflighet, lære seg hvordan umgås med andre, uppnå en høyere selvfølelse, tåle at høye krav blir satt på verandre.
  • Verdien av dedikasjon og hard arbeid. Forstå fordelene med en sunn livsstil og å være i fysisk form.
  • Vekten av å jobbe som et lag, lagånd, sportsånd og ikke minst glede
  • Bærum SK skal ha et godt tilbud til alle våre barn, med mål om å skape et livslangt engasjement til fotballen og klubben