Solid G00 x 2 i Ullern Høstturnering

Årets Høstturnering på Ullern var satt opp med to nivåer, hvor Bærum G2000 fikk anledning til å stille lag i begge disse.

Bærum 1 havnet i «Dødens Pulje» på nivå 1, med Stabæk, Flint Tønsberg og Lillestrøm. Åpningskampen mot Stabæk fredag kveld endte med solid og velfortjent 4-1 seier over Stabæks G00. En liten nedtur fulgte, da vi raknet i 2.omgang mot Flint og dermed tapte 1-4 i neste kamp, før vi slo hardt tilbake mot knalltøffe Lillestrøm og plukket opp ytterligere 3 poeng etter 2-1 og dermed 2.plass i puljespillet. Søndagens kamp mot Sprint-Jeløy om elitenivåets 5.plass endte med 1-2 tap etter scoring mot på overtid. Vi tar uansett med oss gledelige prestasjoner og resultater mot LSK og Stabæk – som gjør oss til best i bygda «som regel – uansett».

Bærum 2 startet halvslapt med 1-2 tap for Asker 2, men hadde derifra god og jevn stigning i form og innsats gjennom resten av cupen: 1-1 mot Flint 2 fulgte, og deretter solide 4-0 over Årvoll i de øvrige puljespillkampene, som gav oss 2.plass i puljen og semifinale søndag ettermiddag. Her møtte vi nabogutta fra Høvik IF, og fikk jobbet i land en 3-2 seier og dermed finaleplass. I finalekampen var det Skeid 2 som skulle til pers, og da dommeren blåste fulltid her sto det 3-1 til BSK2 – som også i følge nøytrale tilskuere var et greit resultat kampen sett under ett. BSK2 vinner på lagmoral, disiplin og innsats. Grattis til Coach Kåre og gutta med flott pokal 🙂