Skuffende resultat mot Vålerenga på mandagen

Gutta reiste til Oslo med godt mod og tro på 3 poeng. Etter en første omgang der vi fortjent leder 1-0 trodde de gule supportene at dette bør gå an at ride i land. Men ball tempo og samhandling fra våre gutter i første omgang var som bortblåste da andre omgang startet. Vålerenga stilte et meget sterkt lag og med mye unge talent fulle spillere som denne kvelden viset all sin potensiale. Vålerenga fikk satt sitt høye press og tok ballen fra oss i ugunstige posisjoner og situasjoner. De skapte fire meget store sjanser der Sondre reddet oss eller de bommet på mål. På femte store sjansen scoret Vålerenga og stillingen var 1-1. Redaksjonen satt bokstavlig talt med hjertet i halsen og vi skjønte at vi skulle være godt fornøyde med en poeng i denne kampen. Vålerenga fortsatte at ha kontroll over det meste som skjedde og skapte nye sjanser å det skulle ikke gå lang tid før de scoret sitt andre mål for kvelden. Vi sprekker opp når vi prøver å bli mer offensive å slipper både tre og fire mål.

Laget og støtteapparatet dro hjem til Sandvika med halen mellom beine med ett skuffende tap på 1-4. Skuffende er også at Kot Chol er utestengt fra kampen mot Asker på lørdag etter rødt kort mot Vålerenga.

«Sometimes you win and sometimes you learn». Idag fikk vi viktige referenser på hvilket nivå et rekruttlag i en Eliteserie klubb holder. Når vi i tillegg underpresterer så blir det styggt. Læringen vi fikk i denne kampen håper jeg vi kan bruke positivt reden på lørdag i derbyet mot Asker. Vi må videre i ligaen og et derby passer godt inn akkurat nå. De kampene lever sitt eget liv uansett tabellposisjon. Jeg har tro på tre poeng mot Asker. – Henrik Dahl, sportssjef.