Sjekk NTG sin artikkel om Frederik Lindqvist

Lindqvist, toppskårer fra venstre back posisjon
Frederik har hatt en ekstraordinær god sesong med hele 18 skåringer i junior interkrets som venstre back
– jeg er blitt flink til å visualisere og til å være godt forberedt på dødball. Jeg prøver å se for meg ledige rom jeg kan stupe inn i og jeg har blitt mye bedre på timing i det siste

Blant annet slik begrunner Frederik Lindkvist fra 3A på NTG Fotball i Bærum om hvorfor han har skåret hele 18 seriemål i junior interkrets som venstre back. Han har satt inn 3/4 straffer,  4/5 på gjennomløpninger fra backplass og resten på dødball (cornere og korridorfrispark).

-Jeg er alltid på trening og jeg har holdt meg skadefri. Jeg har blitt mye mer strukturert det siste året og er nøye med både kosthold, søvn og hvile. Vi er en god gjeng på NTG Fotball nå som trener mye styrke etter fellestreningene. Jeg og de andre har blitt mye sterkere den siste tiden. Vi er i styrkerommet stort sett en time etter hver fellesøkt og bytter på å trene mage/rygg, overkropp eller beina. Jeg har både blitt raskere og sterkere, noe som gir stor fordel for meg som venste back. På dødball har jeg fått en fri rolle. Jeg står ikke stille, men prøver å lese ballbanen og hugge til når tiden er inne. Jeg er uredd og ganske tøff på dødballene våre.

Frederik har i tillegg skåret tre mål i 3. divisjon og et i NM. Målet fremover er å trene med A-laget. Han har fått mange gode tilbakemeldinger fra Bærumsmiljøet og han håper at det kan bli noen treningsøkter med A-laget allerede i løpet av høsten.

-Vi får mye god trening på NTG. Kombinasjonen Bærum og NTG går veldig fint. I Bærum har vi mye spill og litt tøffe økter og på NTG er det litt roligere temabaserte treninger, mye styrke og veldig gode trenere.

Bærum spiller for tredjeplass i årets interkrets når laget møter serieleder Stabæk onsdag kl. 1845 på Nadderud. – Det hadde vært fett å avgjøre kampen på overtid sier Frederik. Stabæk på sin side kan bli seriemester med seier over Bærum. En skikkelig gysare altså på Nadderud onsdag.

PS! Frederik er nr.2 på toppskårerlista i årets interkrets. Toppskårer er Marcus Mehnert, Stabæk, skolekamerat på NTG og motstander i onsdagens kamp. Marcus har skåret 21 mål i årets interkrets. En super prestasjon det og av 1. års juniorspilleren Marcus.

NTG Fotball gratulerer Frederik med en fantastisk sesong og lykke til videre på NTG og i Bærum Sportsklubb med både skole og fotball

Møt altså opp på Nadderud onsdag 1845!