Silkefoten forlenger med Bærum Sportsklubb

Rasmus Sørensen Løvseth er enig med Bærum om ny kontrakt som gjør han til Gul også i 2023

Det er vi meget glade for her på AJ Arena!


For, til tross for en litt trå start på Bærum-karrieren i fjor, med skader i vårsesongen, tok detvirkelig av i fjor høst, da Løvseth var en sentral brikke i laget som sikret plassen i PostNord-ligaen.

Med sin slepne teknikk, sylskarpe avslutningsferdigheter og gylne frisparkfot, stod han for flere magiske øyeblikk på Sandvika stadion i fjor.

Vi husker alle Løvseths magiske frispark hjemme mot Træff i nest siste serierunde, en scoring som mer eller mindre sikret vår tilværelse i PostNord-ligaen.

Nå ser vi frem til mer kunst på AJ Arena når sesongen sparkes i gang med treningskamp mot Stabæk fredag 20.januar klokken 16.00.

Det blir spennende å jobbe videre med den gode høsten vi hadde i fjor, i år må vi ha et mål om å unngå sumpa, vi viste i fjor at vi kan hamle opp med alle, og det skal vi gjøre, sier en offensiv Løvseth til baerumsk.no.

Øystein Garborg er godt fornøyd med at Rasmus Sørensen Løvseth er med også i 2023

Og personlig?

Personlig må jeg fortsette å hamre inn, score flere mål og bygge videre på høstsesongen, avslutter Løvseth.

Veldig glad for at vi fikk signert Rasmus med oss inn i 2023, han er en spillertype vi trenger som med farten sin kan skape en ubalanse og samtidig bli tellende på siste tredjedel om vi får satt han opp i de situasjonene han er best i. Dessuten er han en fin type som passer bra inn i profilen til Bærum, sier hovedtrener Øystein Garborg.