Senior C: SAS streiker, vi kjørte på autopilot!

Bærum Sr C- Sagene Sr D 6-0 (2-0)

Været var brukbart, troppen var bra i både antall og kvalitet. Sågar hadde en interessent i Markus Cham meldt seg. Så senior C vokser sakte som spira på tunet.

Sagene var også nok spillere som droppa fredagstacoen, men der stopper nok likheten mellom lagene. De klare forskjellene er naturlig nok drakter, men man trengte ikke å se mange minuttene før det var tydelig at de vakre Gule draktene vaiet mest i vinden!

Defensiv kontroll!

Om ikke helt klikk-klakk, så var det dugandes. Så vi tar «ledelsen» i antall sjanser og ser oss ikke tilbake i noen positiv statistikk. Forholdsvis tidlig tar vi ledelsen 1-0 når Finnland skårer på en retur etter at Markus brant en sjanse som oppsto når han sto 4 meter i offside, men uten å bli avblåst.

Dommeren er mer våken i forkant av vår neste skåring. For det blir regelrett Wrestlemania i 16meteren når vi har en fin overgang. Kasper Kaaber vinner «sten-saks-papir» om retten til å ta! En rett han ikke mister fremover, for straffen er like god Liverpool er (de ledet 3-0 på det tidspunktet).

Kasper Kaaber er «Deutsche Bank»

Vi burde skåra mer i 1.omgang, men det gjør vi ikke. Defensivt har vi stålkontroll. Så jeg må ty til løgn og annet bannskap om jeg skal skrive vi ble trua der.

Trygg landing

Om det var forskjell i 1.omgang, så ble det tydelig for alle i 2.omgang. Sagene blir presset til feil og spillet deres blir mest tilfeldige langballer uten tydelig adresse og er det like greit å legge om/ned hele Postverket!

Artig nok har vi definitivt tydelig adresse på et innlegg etter ca 55 spilte. Kaptein Clu er superhelt i mer enn dommerens kortbok, og setter 3-0 med hodet!

Hadde det vært boksing så kunne man kaste inn håndkle. I fotball er det ikke lov så vidt jeg vet. For fra benken til sympatiske Sagene så spør de dommeren om hvor lenge det er igjen, og vi er knapt halvspilt. Da skjønner man kampen er avgjort.

Hazhar, Finland og MR

Resten av omgangen er godkjent fra vår side. Vi faller ikke nevneverdig i prestasjonene, dog er det ei heller noe briljering utpå der. Kampen oppsummeres nok riktig når vi sier vi gjorde det vi måtte.

4-0 kommer ved Kaaber (hører vi 4 div spill snart??) på et vakkert langskudd. På samme vis skårer Torkel «from Russia With Love», før Aalvik junior skårer kampens siste foran øynene til Aalvik senior. Slik som det var i glansdagene på 99, eller hva Marius?

Noe mer sexy er det ikke å skrive om. Lett vind, 15 tilskuere, hyggelige motstandere og en kamp der vi møter opp, i motsetning til SAS om dagen!

Gledelig med 6 foreldre, to bikkjer svære som hus og en kjæreste på tribunen! Takk skal dere ha for fremmøte!

https://www.fotball.no/fotballdata/lag/tabell/?fiksId=52184

Vi er eneste lag med full pott etter 3 runder, men neste kamp er borte mot 6-poengslaget Rustad.