Senior C: Samspillet kom…etterhvert

Ski Sr 2- Bærum Sr 3 1-6 (1-1)

Årets første bortetur, og med alderssnitt i laget som gjør at det nesten er flere villige sjåfører enn spillere, så var vi klare for å finne ut av hvor Ski er! Både som sted og som lag. Ryktene ville ha det til at det var et sted nær Tusenfryd.

Vi finner frem i god tid og attpåtil visste vi at vertene også spilte i gult. Så vi var godt forberedt i våre røde drakter.

Helt forberedt var vi ikke innledningsvis i kampen, for Ski var på høyde med oss. Spillemessig og fysisk. For om Vestli i vår debutkamp var på vår alder, så var de hyggelige vertene i dag i snitt 10 år eldre. Tenk Rosenborg vs Stabæk

Birk klar for kamp, men med kortere hår nå enn når bildet ble tatt! (Takket være Forsvaret)

Så lenge kondisen holder for Ski, så er kampen jevn. Vi står nok for noe mer spill, hvis det i det hele tatt finnes i 9 divisjon!

Vi skårer kampens første mål etter ca kvarteret! Før Ski ikke så mange minuttene utligner på retur etter at Hazhar i utgangspunktet hadde en god redning. Resten av omgangen går trått, sånn sett greit det ikke er inngangspenger for å se avdanka helter og russ spille en sen fredagskveld!

Så våkner vi!

Vi vet av mang en kamper fra tidligere at vi er bedre i 2.omgang enn innledningsvis, så det er ikke noe tegn på panikk eller angst når vi spiser vår energibar i pausen.

Formasjonen beholdes, men noen nye mennesker for prøve seg.

Historien er ofte en god pekepinn på hva som vil skje, så også i dag skal det vise seg. For vi spiller mye bedre og har kontroll på kampen fra første spark i siste halvdel. Så resten av referatet blir ingen krimbok å kose seg med i påske.

Vi lar det heller være en hyggelig påskefortelling uten at noen korsfestes, må gjenoppstå eller lures inn et manntall!

Beachflagg i solnedgang!

2-1 kommer fra «MR» etter retur på corner der han kun trenger å gjøre en «tap in». 3-1 ved Myrberg som kommer på sitt «trademark!» saftig løp og avslutter lekkert i lengste. Da slapp han attpåtil å spurte hjem. Så kampen punkteres og han kan rolig jogge tilbake. Det kalles for dobbel gevinst både i Vegas og i breddefotball.

Om noen fortsatt slett med never på 3-1, så tar kaptein «CLU» ansvar og banker inn en firtomms spiker i Ski-kista. 4-1 når det er spilt 75 minutter tar vi hvilken som helst dag.

Utfallet blir enda bedre, for Ski resignerer. Vi rekker to mål til før dommeren vil rekke fredagstacoen. 5-1 på en fin kontring, der vi skårer etter at keeper har reddet den første avslutningen.

Siste mål for kvelden kommer når Haakon Sagen står 4 meter offside, men blir allikevel spilt ballen. Dommeren tenker nok på alt andre ting, muligens om han har kjøpt alt inn på butikken til kveldens festmåltid. For han ser ikke offsiden, og jeg er frista til å skrive at selv jeg ville skårt når det kun er meg, et hav av rom og en keeper. 6-1, game, set and match Bærum SK.

Så da står vi med 6 av 6 poeng i vår debutsesong. Så får vi se om vi holder formen eller om vi spiser for mye av påskeegget og rører en påskeøl eller en kasse.

Neste kamp er hjemme fredag 26 april kl 2015 hjemme på Sandvika Stadion

..