Senior C: Fyrverkeri av alt annet enn en fotballkamp!

Rustad Sr B- Bærum Sr C 2-2 (2-2)

Ja her er det mye man kan skrive. Er mer enn nok til å lage en ny Bibel, koran eller hva enn det skulle være. Det ble en parodi av en kamp, der Rustad ville gjøre alt annet enn å spille fotball.

Fra 2 minutt til 91 så kjefta de på alt og ikke noe, de storma banen med 30 tilskuere! Patetisk og det fikk oss noe ut av balansen på slutten. Som skulle vise seg å koste oss to poeng.

La oss spole litt tilbake å starte fra kampstart! For vi ser at hjemmelaget kan spille ball, men etter hvert som omgangen forløper så tar vi mer og mer over. Spesielt på kantene er vi farlige og vi skaper 3-4 store sjanser. Kun en god hjemmekeeper holder de i kampen. Så vi går til pause på 0-0, i en omgang vi var noe bedre og skapte det som ble til farligheter.

Så tenner vi til!

På den gode måten av begrepet! Er nesten så jeg vil si vi dominerer. Så på vår «ente» sjanse så skårer vi. Avslutningen er ikke all verden, men keeper er ikke helt stødig med sin inngripen akkurat denne gangen. Jeg predikerer jo å avslutte ofte, for også på en svak avslutning kan det bli mål. Det skjedde på mål nummer en for oss.

Vårt andre mål derimot er ikke noen svak avslutning. Det er en herlig «krøsser» av et frispark fra par-og-tjue meter. I bue over mur, og keeper har ingen sjans. Der og da trodde vi nok at kampen var avgjort.

Så tok kampen fyr!

Det er rundt 15 minutter igjen av kampen da det skal bli alvorlig fyr i teltet. For hjemmelaget er frustrerte, og selv om flere mener de har god grunn, så mener jeg man aldri skal være i nærheten av å reagere slik de gjør. Total mangel på dannelse og verdighet.

Først kjemper de til seg 1-2. Greit nok. Fortsatt lite som tydet på at de skal klare å få poeng ut av kampen. Allikevel har de noe mer ball enn før, men vi er solide defensivt.

Så oppstår situasjonen som forandrer alt! De slår en ball i bakrom, vi stopper nok opp i håp om at dommer skal dømme offside (på en 3 meters offside er det berettiget). Det skjer ikke og spissen er alene med Hazhar i mål.

Hazhar bommer på utrustningen og holder angriperen i en ordentlig bamseklem. Soleklart straffe og rødt kort…skulle man tro. Dommer ser det ikke (slik). Så da stormer hjemme»fansen» banen. Rundt 30 stykker er på banen og opp i ansiktet på dommer. Det er mørkt allerede pga dårlig belysning, og nå blir vi vesentlig forsinket. Det tok minst 5-6 minutter å få banen spilleklar igjen.

Da velger dommer å gi corner. På den så utligner de og nå er sinne gjort om til jubel! 2-2 betydde mye for de.

Vi forsøker å riste av oss de siste 10 minuttene, og vi skaper en stor mulighet med Kaaber på kant. Like etterpå får vi frispark fra farlig hold. Derimot så blåser dommer av på 46:34. Altså 1 min og 34 sek tilleggstid.

Det ender 2-2 og man kan skrive mye om både kamp og omstendigheter.

Jeg velger å avslutte på en positiv måte og det er ved å gi alle ros for at vi holdt hodet kaldt kampen igjennom. Vi er det bedre (mer spillende) laget og vil oftere enn ikke vinne slike kamper. Kanskje vi har godt av å få smake på det Andreas Raasok så riktig sa «dette er jo 9 div. Bare regn med slik».