G98: Seier mot Drøbak Frogn i Nordea Elitecup

 
G-98 med 4-0 seier over Drøbak Frogn i Nordea Elitecup
 
G-98 spiller denne uke Nordea Elitecup på Nesodden. Det er 2 grupper à 4 lag, der de 2 beste lagene i hver gruppe møtes i sluttspill på søndag.
 
Vi møtte mandag kveld Drøbak Frogn i første kamp i gruppe spillet. Vi gikk ut i et forrykende tempo, med raskt samspill og gode bevegelser. Allerede før vi hadde spilt 90 sekunder, gikk vi opp i ledelsen. Ballen blir lagt inn i feltet, der Alex vinner en hodeduell og nikker ballen i mål. 1-0
2-0 kommer etter fint spill i de bakre rekker. Etter mange trekk, får Andreas ballen i fint driv fremover. Han bestemmer seg for å skyte fra 25 meter, og ballen sitter i mål oppunder tverrliggeren. Kjempescoring.  Vi fortsetter å dominere banespillet kraftig, så det er helt fortjent at vi øker til 3-0, også dette et veldig fint mål. Erling slår en fin pasning til Jacob opp langs kanten, som løper fra sin forsvarer og legger hardt inn til Alex, som på en touch dunker ballen i mål. Vi går til pause med en ledelse på 3-0.
 
Etter pause ser det ut som mange av gutta har slakket av noe på tempoet, muligens kombinert med at motstander kommer noe tetter oppi oss. Det blir færre store målsjanser, og spillet glir ikke like lett, men vi har full kontroll hele veien. Jon blir felt rett før slutt, slik at vi blir tildelt straffe, som Simen scorer sikkert på.
 
Fra sidelinjen ser det ut som siste ukers terping på formasjoner på trening har hjulpet, speielt i første omgang. Vi slipper ikke til motstander i det hele tatt, jeg teller en målsjanse til Drøbak Frogn gjennomhele kampen, mens vi skaper masse fremover. Fortsett slik, så blir det gøyalt å følge laget!
 
Andre kamp i gruppespillet mot Bækkelaget spilles ikveld kl 20.00, og den siste kampen mot Eidanger fra Telemark spilles lørdag ettermiddag.
 

referent Børre Sundet