Seier mot Asker

I RUTE: Bærum viste seg fra en god side lørdag da de beseiret Asker komfortabelt 3-1 på Sandvika Stadion FOTO: TORE GURIBY

I RUTE: Bærum viste seg fra en god side lørdag da de beseiret Asker komfortabelt 3-1 på Sandvika Stadion
FOTO: TORE GURIBY

Bærum tok lørdag i mot divisjonskollega og mangeårig erkerival Asker på Sandvika Stadion.

Det er alltid vanskelig å tillegge resultatene i treningskamper særlig mye vekt, men å slå Asker er ALLTID viktig når man ikler seg en gul trøye. Følgelig var det også oppgaven som gutta fikk. Vi ønsket oss 90 minutter med kriging, defensiv trygghet og «Bærums krydder» offensivt. Aller mest fikk vi nok av det sistnevnte selv om vi kan si oss fornøyd med det vi leverte totalt sett.

Kampen startet meget godt fra de gule og vi tok kommandoen fra start. Vi tar ledelsen allerede etter 5 minutter etter en fiks corner-variant signert Nervold/Berg ender med at sistnevnte styrer kula i vinkelen fra ca 17-18 meter. Etter denne scoringen skaper vi en rekke farligheter, men slet med å få uttelling. I denne perioden bør vi kunne drepe kampen ved å sette 2 og 3-0. Istedet får Asker tildelt ett straffespark etter 15 minutter og setter 1-1. Vi rister av oss skuffelsen og i løpet av de neste 2-3 minuttene skaper vi 2 nye store målsjanser og får uttelling ved 2-1 etter ett vakkert angrep. Vi angriper langs vår høyre side og Asker slår sprekker etter gode bevegelser og høy presisjon fra vår side. Lars Sandbu, Sebastian Troupe, Eirik Nervold og til sist er det Jonas Tekle som får æren av å nette sin første i Bærums trøya. Den første omgangen gjennomfører vi på en utmerket måte. Det var kun ett skår i gleden, vi ledet bare med ett mål…

Den andre omgangen starter noe mer rotete enn den første, men likefullt føles det som om vi har god kontroll. Etter snaue 10 minutter scorer Jonas Tekle sitt andre for dagen etter at vi tar Asker i ubalanse. Vi fortsetter å skape en del muligheter i den andre omgangen og det kunne fort blitt en del flere scoringer. Defensivt har vi litt å gå på i denne matchen i forhold til intensitet i presset vårt, samt en del skjønnhetsfeil strukturellt etterhvert som vi begynner å bli slitne.

I det store og det hele var dette en meget bra gjennomført kamp av oss og en pekepinn på at vinteren er blitt brukt godt. Neste utfordring ligger i Adeccoligalaget Elverum mandag 1.April.