Seier i generalprøven

Lørdag reiste a-laget til Porsgrunn for å måle krefter med tredjedivisjonslaget Pors Grenland. Våre gutter har vist god form den siste tiden, og var ute etter å få en god opplevelse før det hele braker løs neste helg.

 

For vår del var første omgang ikke av beste kvalitet. Vi spilte tidvis god fotball, men ting satt ikke helt som det skulle. Likevel skapte laget fra Porsgrunn pent lite på vår gode keeper Sondre Midtgarden. De få visittene de kom på, ble det ryddet godt opp i. Til tross for at det lugget litt offensivt, spilte vi oss til noen gode sjanser. Dette resulterte også i en scoring. Etter noen kombinasjoner på vår høyre side fikk vår spiss Thomas Elsebutangen rom foran seg. Han fosset nedover linjen og slo inn til ving-back Mads Lyngen som dunket ballen momentant i kassa. 1-0 til Bærum.

 

I pausen blir vi enige om en hel del, men essensen var å øke intensitet i alt vi foretok oss. Dette gjorde at andre omgang ble av den mer solide sorten. Det ble registrert svært få angrep, og ingen sjanser i mot da forsvarsspillet vårt var langt bedre over hele linja. Angrepsspillet vårt satt også bedre, og vi viste at kombinasjonsspillet sitter godt. Etter hvert som de ble mer og mer slitne, ble det mer og mer rom for oss å boltre oss i. Etter flere store sjanser satt ballen til slutt igjen bak motstanderens keeper. Et lengre angrep hvor Pors Grenlands spillere ble løpende i mellom, ble det til slutt rom bak deres forsvar. Dette utnyttet vi til gangs. En presis bakromsball fra midtstopper Lars I. Slemdal fant Lyngen som igjen satt ballen i nettmaskene. 2-0 til Bærum. 

 

Resten av kampen dominerte vi banespill og sjansestatistikk. Vi kunne fint scoret både et og to til, men alt i alt var dette en godkjent generalprøve. I uken som kommer trener guttene for å gjøre seg klare til å slå Moss FK på lørdag 14.april. Etter å ha vunnet de tre siste kampene mot Fram Larvik (4-1), Elverum (2-0) og Pors Grenland (2-0) er det endelig duket for seriestart for våre gutter på a-laget. Mer info kommer ila uken.

Bildet er fra da Mads Lyngen skrev under for Bærum.

 

Laget mot Pors Grenland:

Sondre Midtgarden

Rasmus Isegran, Lars I. Slemdal, Mattias Pedersén

Jan Aubert, Didrik Fredriksen, Daniel Berg, Ola Moe, Mads Lyngen

Erblin Lullaku, Thomas Elsebutangen

Benyttede innbyttere: Sivert Haugli, Simen Lyngbø, Jon Rønning, Ismar Dizdar og Håvard Hjermstad