Overtidstap i naboduellen

(Asker-Bærum 2-1) Med kampens siste spark på ballen ga Asker Bærum-juniorene en helsvart kveld.

Det har vært mye stang-ut for junior elitelaget denne våren. Og det toppet seg da Asker laget seiersmålet på Føyka etter 92 minutter torsdag.

Sett på bakgrunn av andre omgang var det lite å si på at hjemmelaget tok med seg poengene. Et hardtsparkende Asker vant duellene og lot aldri Bærum få i gang noe spill de siste 45 minuttene. Det så ut som en solid bakre firer og en trygg Sofus Rasmussen i mål skulle ri det hele av, men så glapp det da det bare var sekunder igjen.

Første omgang var ok for vår del. Vi skapte de første tre mulighetene. En redning på streken og en keeper som fumlet ballen i egen stolpe var aller størst, men i uttrykkets beste betydning; det var stang ut. Så nikket Asker inn ledermålet på hjørnespark uten å ha skapt noe da kvarteret var spilt. Det ble mer og mer dueller og mindre og mindre fin fotball utover i omgangen, men likevel veldig fortjent da Ola Moe rundet målvakten og trillet inn 1-1.

Så skulle vi ut og avgjøre kampen til vår favør etter hvilen. Andre omgang ble imidlertid en stor nedtur, der tøffe Asker-gutter tok for seg i duellene og vi ble kjempende for vårt ene poeng. Det så det ut til at vi skulle få, men marginene er ikke på vår side ennå denne sesongen, og det ble en ny tung hjemreise for Bærums håpefulle.