Nyttårshilsen fra styret i Bærum SK

Kjære medlemmer i Bærum Sportsklubb!

2020 har vært et tøft år for alle. For fotballen spesielt har det vært preget av mye usikkerhet. Får vil lov til å trene? Får vi spille kamper?

For de fleste av lagene våre ble det gjennomført kamper i 2020. Det ble et greit sportslig år, der blant annet A-laget reddet plassen i 2. divisjon, men det viktigste i 2020 var at vi klarte å holde hjulene i gang. Vi klarte å holde på de fleste av spillerne våre i alle årganger. Vi skapte arenaer der de fikk trene og utfolde seg i en tid der dette ikke alltid var mulig. Fotballen er ikke bare viktig fordi vi ønsker å vinne kamper, den er viktig som en samlingsarena. Fotballen var viktig i 2020.

For oss som klubb forsvant mange av inntektskildene våre. Det ble ingen Kalvøya Cup eller andre cuper. Vi mistet leieinntekter mm. Heldigvis har klubben fått nok støtte fra offentlige midler til å holde hjulene i gang i 2020, men ikke uten å kutte til beina. Som kanskje mange har merket har det vært en sterkt redusert administrasjon i 2020. Klubben har blant annet stått uten daglig leder siden høsten 2019.

Heldigvis ser det ut til at 2021 kan by på en del oppturer for oss som elsker Bærum! Vi håper først og fremst på en mer normal fotballvår og -høst! Vi kan selvfølgelig ikke love noe, men med vaksiner på vei er det lov å være optimist med tanke på kamper og cuper når snøen trekker seg tilbake.

I sommer skal vi også skifte ut kunstgresset på Sandvika Stadion. Det er en stor utgift, men her har vi fått hjelp av gode støttespillere til å kunne ta denne investeringen. Det vil heve kvaliteten på opplevelsen for spillerne våre og forebygge skader over tid. I samme slengen vil det bli satt opp ballnett for å unngå å miste baller ut i fjorden.Klubben er også i ferd med å reetablere administrasjonen. Vår kjære klubbsekretær, Inger, skal som tidligere annonsert over til en 40 % stilling mens hun forbereder oss på at hun en gang skal pensjonere seg. Trond Nielsen er ansatt i administrasjonen og vil ta over mange av Ingers oppgaver. Vi er også i ferd med å styrke administrasjonen ytterligere, her vil det komme flere nyheter i nær fremtid.

På årets siste dag ser vi tilbake på et utfordrende 2020. Samtidig går vi inn i 2021 med hevet hode og optimisme og gleder oss til et strålende nytt år.

Godt nytt år til deg og hele din fotballfamilie!

Mvh

Styret i Bærum Sportsklubb