Nye spissen Adrian Rogulj gleder seg til 2019

Nysigneringen fra Strømsgodset er en spennendes signering for Bærum SK. En stor spiss som er meget god teknisk og ikke minst er en god avslutter er noe alle klubber trenger. Adrian har tegnet 2-års kontrakt med Bærum SK.

Jeg valgte Bærum fordi jeg tror denne klubben vil passe min spillestil som spiss, og jeg fikk følelsen av at jeg har en god mulighet til å utvikle meg som spiller her. Jeg er glad for å ha valgt denne klubben som min neste stasjon i karrieren. – Adrian Rogjulj.

Igjen så møter redaksjonen en meget fornøyd sportslig leder.

Adrian vil noe med sin fotballkarriere og er villig til å legge ned den jobben som kreves for å lykkes. Dette og det faktum at han er en god spiller gjør at han passer perfekt inn i vår stall. Han får gode skussmål fra Jostein Flo (sportsjef i Strømsgodset) samt andre kyndige som sett han spille. Han har overbevist oss i Bærum SK at han kan bidra til at laget får en god sesong 2019. – Henrik Dahl, sportslig og daglig leder.