Ny seier for J19 – Kolbotn slått 3-0

IMG_0025

STOLTE: – Dette var spill og innsats som varmet, og som jentene kan være stolte av, sier trenere.

 

God kamp av et velspillende Bærum J19 lag gav 3 nye poeng i potten.

En god seriedebut mot Kjelsås (seier 7-2), var optimismen foran tirsdagens 2. seriekamp mot Kolbotn stor. Forfall pga. sykdom og skade gjorde at BSK kun stilte med 12 jenter – 4 av disse gode og motiverte 98 spillere. Pia, Maria, Ida og Nora viste igjen at våre 98 spiller holder et godt høyt juniornivå.

Kampen startet i høyt tempo og Kolbotn jentene som tapte sin første seriekamp mot Asker, overrasket nok litt med sitt kompakte spill, – særlig virket forsvarsfireren god. Kampen var jevn i de første 20 minuttene, og selv om Bærum nok kom til flest sjanser, så var også motstanderen farlig frempå ved noen anledninger.  Bærum fikk etter hvert mer kontroll på kampen og var flinke til å holde ballen i laget. Til tross for gode sjanser og skudd både fra Sara, Tatiana, Sofia og Synne, så måtte vi vente helt til det 27. minuttet før Bærum fikk hull på byllen. 1-0 målet kom etter høyt, godt press fra Bærum som resulterte i at Sara vant ballen nær Kolbotn sin 16 meter og fikk kranglet ballen i mål fra kort hold.

Målet gav mersmak og Bærum gikk inn i en god periode med mye fint pasningsspill og Kolbotn ble etter hvert løpende mye i mellom og brukte krefter på det. 2-0 kom etter 40 minutter i 1. omgang etter en god prestasjon av Sofia som skled i gjennom forsvaret til Kolbotn og satte ballen i mål fra kort hold.  De gangene Kolbotn var på besøk i vårt målområde ryddet et sikkert forsvar opp, og en god og rolig keeper Maria 98 tok det som kom av gjennomløpninger og skudd. 2-0 til pause.

2. omgang startet friskt fra begge lag og kampen bølget frem og tilbake de første ti minuttene. Gode skudd fra Alexandra og Sofia, stolpeskudd fra Sara og stolpeskudd fra Kolbotn i de første 15 minuttene gav et stort og entusiastisk publikum nok av spenning. Etter 16 minutter punkterte Sara kampen med sitt 3-0 mål etter et flott forarbeid av Pia og Marte. Til tross for at Kolbotn hadde 18-20 spillere til disposisjon, så virket det som kreftene rant ut at laget og Bærum dominerte resten av kampen. Ida98 ble dessverre skadet i 1. omgang, og når Sara haltet litt og ble «kommandert ut til hvile» av Jawad og Abdir, så spilte Bærum de siste 20 minuttene med kun 10 mann. Likevel var bærumsjentene det klart best kom til flere gode sjanser ved Synne, Sunniva (stolpeskudd), Marte og Sofia.

3-0 var fullt fortjent – etter spill og sjanser burde seieren vært større. Jawad og Abdir var svært fornøyd med innsatsen til jentene – godt og fornuftig pasningsspill kombinert med stor bevegelse og god arbeidskapasitet gjør at laget kommer til mange sjanser. Et sikkert forsvar og en god keeper gjør at laget tør komme med mange mann fremover, og det er oppskriften på mange sjanser og stor underholdningsverdi for publikum.

Dette var spill og innsats som varmet og som dere kan være stolte av jenter!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *