Ny midtstopper på plass!

Vi er inne i en god steam og forsterker stallen ytterligere – i dag signerte stopperkjempen Benjamin Zalo.

Den 196 cm høye midtstopperen kommer til Bærum fra Ørn Horten. Zalo har også tre sesonger i svensk fotball –to sesonger i IFK Göteborg. 23-åringen var innom Vålerenga da hans rådgiver Morten Tandberg (ex Bærum-trener) var trener for Oslo-klubben. Han har også spilt 8 landskamper for Norge på aldersbestemte landslag.

–       Benjamin er en moderne og spillende midtstopper og rask til tross sin lengde på nesten to meter. Han har potensiale til å spille på langt høyere nivå en PostNord-ligaen. Benjamin kommer inn i stallen og tilfører oss fart og fysikk i midtforsvaret, dette er nok en spennende signering, Vi har forsøkt å hente ham i to år, sier trener Jan Derek Sørensen

–       Her er det en meget spennende spillergruppe og jeg liker klubbens tanker og planer for dette laget. Jeg har ambisjoner om å utvikle meg og spille på høyere nivå og jeg trenger en coach som Jan Derek – han er meget kompetent, tydelig og flink til å kommunisere. Bærum er et riktig sted for meg nå, sier Benjamin Zalo.

Følg med i dagene som kommer for flere signeringer!