Norway Cup oppsummert for våre fem lag:

(Dette er skribentens tanker og oppsummering, som han gjør for egen regning).

En hektisk, varm og vått uke er lagt bak oss. Som seg hør og bør er det oppturer og skuffelser. Enkelthendelser på og utenfor banen man tar med seg videre. Slik er naturlig når man har med fem lag på cup, dog med ulike ambisjoner og forutsetninger (se: http://baerumsk.no/oversikt-og-forhandsomtale-av-klubbens-lag-i-norway-cup/ )

J17: 3 seiere og 1 tap + 12

Kom oppskriftsmessig til A-sluttspill og var bedre enn Nittedal i første sluttspillkamp, dog så får man smake på den bitre «cup-medisinen» når man blir utlignet på like før slutt og så slipper inn et mål 20 sek før straffesparkkonkurranse. I og alt er nok jentene skuffa over utfallet, men ikke prestasjonen.

Det ble en fin oppkjøring til når serien setter i gang mot Langhus 13.august ( 3div) og Amasone 18.august (4 div).

Jentene jogger mot høsten

Jr rekrutt: 1 seier og 2 tap + 1. Fikk en kamp avlyst (et lag møtte ikke opp). Kom til A-sluttspill, men det ble bråstopp i 1.runde. Starter serien 8 august hjemme mot Asker.

Jr 3: 2 seiere og 2 tap + 4. Starter bra, men merket liten tropp til cupen og røk fortjent ut i 1.sluttspillrunde. Starter serien 18 aug mot Jardar. (Red.anm) De spilte for øvrig i gutter 17 klassen.

Høydepunktet kom med seier mot Valspar (som senere tok bronse)

Jr 4: 1 seier, 1 uavgjort og 2 tap – 13. Klarte på særs vis å nå A-sluttspill og der ble det bråstopp i 1.sluttspillrunde. Cupen er ment som et sosialt tiltak og i godt samarbeid med Haslum og ØHIL. Sånn sett vellykket og takk til våre naboklubber!

Seriestart for høsten 19 august mot Fossum.

Velfortjent bronse på gutter 16

G16 Elite: 7 seiere, 1 uavgjort og 1 tap + 23. Siste cup for den herlige 03-gjengen og kun marginer hindret finale. Spilte jevnt over bra, og best mot de beste (LSK og Raufoss). Viser styrke med å vinne en fortjent bronsemedalje som er klubbens beste prestasjon på NC siden 2014.

Første seriekamp borte mot Drøbak/Frogn 10 august.