Juniorspilleren Rafael Sorter med A-lags debut!

I tillegg til at Mathias Ødegaard Aasen var med, så fikk også Rafael Sorter tillitt når vi møtte Levanger i PostNord. Norsk-brasilianeren fikk sågar en smak på nivået når han kom innpå på tampen av kampen.

A-debuten er ett faktum! Nok en juniorspiller får muligheten!
  • Nå har du trent med A-laget siden påske, hvordan er det å være med gjengen?

-Veldig motiverende! Ting har gått raskt siden jeg kom tilbake til Bærum (vinter 21), men det er fordi klubben tør å gi oss sjansen. Så vet jeg trenerteamet på G19 (Trond og Daniel) snakker ofte med Bård, Knut og Jorge på A-laget. De ser ofte kampene våre + herrer B i 4 div. Så man får sjansen om man jobber for det!

-Gutta er veldig inkluderende. Kapteinsteamet setter premissene og stemningen på felt og garderobe er inkluderende. Sett i ettertid så er jeg veldig fornøyd med valget!

  • Du har jo spilt barnefotball for oss, så tok du noen år i Fornebu. Hva fikk deg til å vende tilbake når juniorårene startet for din del?

– Fordi venner og bekjente har fått muligheten før (Arvesen, Kiil Olsen, Myrmo). Det snakkes om det på Dønski og PostNord er ett naturlig steg videre for juniorfotballen. Bare se hvor etablert Aaron (Kiil Olsen) har blitt i OBOS nå etter to år i seniorfotballen.

Kun 8 år, men med bestemt blikk for spillet!
  • Hva er målene videre for året?

– Jeg må stå på videre, tilpasse meg nivået. Det går jo kjappere her enn på G19, og det gjør vondt å bli takla av de eldre. Så både avgjørelser og utførelsen må gå raskere for meg om jeg skal etablere meg. Og DET skal jeg legge ned 100 % innsats for å klare i år!