NM J19-exit i 2. runde, vi rykker stadig nærmere!

Bærum-Stabæk 0-2 (0-1): Selv om det ble stopp for oss nå, kan vi slå fast at vi aldri har vært nærmere storesøster i NM J19 sammenheng. Tidligere år har vi gått på ganske store smeller i NM-kvaliken når de Blaa har tatt med sine beste U19-spillere fra nest øverste hylle, dvs. 2. divisjon, men denne gang var vi med på notene. La gå at bortelaget hadde ballen mest, men vi produserte nærmest like mange sjanser som dem. F.eks var Andrine nær ved å utlikne for oss rett før vi fikk 0-2 i mot. Vi henger ikke med hodet etter dette, og velger heller å fokusere på at vi har tatt nye steg på J19-nivå sammenlignet med toppnivået i Norge.

Tommys oppsummering følger her:

«NM J19 mot Stabæk skulle være den siste bonuskampen før sommerferien. På grunn av mye bortreiste spillere, så måtte vi tenke kreativt i bruk av troppen. Dette synes vi fungerte veldig godt, selv om vi kanskje ville truet dem enda mer med full tropp.

Vi tapte mot et bedre lag, men det var primært en spiller som skilte lagene i dag. Merk dere navnet Iris Omarsdottir født 2003. Hvis hun holder seg skadefri så vil den jenta nå langt. Vi har slitt med henne i mange år med 02 gruppa og hun har det meste som spiller inkludert fysikken som en voksen dame.

Det var en litt spesiell kamp på flere måter i og med at Sylwia og Kristine hadde sin siste kamp på noen år. Vi ønsker dem og Maren Hellan lykke til på studier og ser frem til å få de tilbake om noen år. Noen flere skal studere/militæret/jobbe men de vil vi se underveis og de kommer forhåpentlig tilbake mye tidligere.

Nå har vi sommerferie og ses igjen i slutten av juli.

NYT SOMMEREN ALLE SAMMEN🌞

Heia Bærum»