NM J19 1. runde: Seier i lokaloppgjøret!

Bærum-Asker 4-1 (1-1). Vi brukte pausa godt og kom på som et helt annet lag i andre omgang, det holdt i massevis til avansement til 2. runde i NM. Nabofeiden mot Asker ble som de pleier, tett og tøff, det er sånn det skal være. All ære til gjestene for en god fight!

Tommy har som vanlig velvalgte ord om matchen:

«Dette var en kamp med to forskjellige omganger. Første omgang så svinger det mye og vi sliter med å være nok oppi Asker-spillerne. Derfor får de lov til å spille litt vel mye på deres premisser. Vi tar tidlig ledelsen, men resten av omgangen svinger og vi er ikke helt fornøyd med hvordan vi fremstår. Derfor utligner Asker når vi ender med en tellefeil i de bakre rekker. Egentlig fungerer ingenting i første omgang hvor pasninger havner i hytt og gevær.

Vi gjør en del endringer i pausen og da klarer vi å ta skikkelig tak i kampen. Pasninger stemmer, vi er oppi spillerne og samhandlingen fungerer veldig bra. Konklusjonen er at vi lærer av første omgang og tar med oss andre omgang.

7. min 1-0 kommer etter at Kari kommer nedover høyre side og legger inn. Der kommer en Asker spiller og skyter i eget mål.

20. min 1-1. Der får vi en tellefeil, så Asker spilleren kommer alene mot Anine

Pausen går på noen endringer på banen og noen bytter. Vi fokuserer på de forbedringsområdene vi forsøkte å korrigere underveis, men ikke nådde frem. Derimot en god prat på siden gjorde at vi kom ut som et annet lag i andre omgang.

57. min 2-1. Her sender Stine ballen ut til Kristine som legger til rette og klinker den i mål fra over 30 meter

62. min 3-1. Her ordner Kristine selv og skyter i mål fra skrå vinkel

89. min 4-1.Her driller Nora rundt med noen Asker spillere inne i boksen og avslutter først så keeper redder, men setter selv inn returen

Utrolig deilig å dra i land seieren i NM, så nå er det bare å glede seg til neste runde»