Nasjonal innsamling av brukte mobiltelefoner

 

nif_hovedlogo                                                    telenor logo

Nå kan du være med på et løft for miljøet! Bærum Sportsklubb vil i samarbeid med Telenor og Norges idrettsforbund samle inn brukte mobiltelefoner i Norges største innsamlingsaksjon. 7 av 10 nordmenn har brukte mobiltelefoner i roteskuffen, og det er viktig at din gamle mobil blir resirkulert på en sikker og miljøvennlig måte.

Ved å gi din brukte mobil til Bærum Sportsklubb så bidrar du til verdifulle dugnadsinntekter for klubben, i tillegg til at du sørger for at din brukte mobil kan skape nye muligheter. For mer informasjon om Telenors returordning se på www.telenor.no/gjenbruk.

Husk å ta ut SIM kort fra din mobil før du leverer den til oss. Dersom det finnes gjenværende informasjon på mobilen så vil Telenor gjennom sin sertifiserte returpartner slette all gjenværende informasjon og destruere minnekort på mobilen. Vi kommer med en tydelig merket og spesialdesignet pose for innsamling av mobiler, slik at du kan være trygg på at din mobil blir håndtert på en forsvarlig måte.

Vær med på et løft for miljøet, og støtt ditt lokale idrettslag ved å finne frem dine brukte mobiler til den nasjonale dugnaden.

Din brukte mobiltelefon kan tas med til klubbhuset på Kadettangen hvor vi har spesialdesignede poser som mobiletelefonen skal legges i.

Takk for din støtte!