MEDLEM & SUPPORTER BREV MARS 2017

Vi er nå kommet halvveis i sesongen 2017 og mange lag starter serien neste uke. Hvorfor sier jeg halvveis? En fotballsesong starter 1. November året før det året man skall inn i. I dette fallet var det 1. November 2016, som troppene ble bestemt. Dessverre har vi mistet noen spillere underveis de siste så seint som forrige uke. Det er svært uheldig for det laget som står igjen og i dette månedsbrevet har vi i første del derfor en oppfordring til foreldre som gjelder akkurat dette.

Det er akkurat når våre barn og unge møter motgang på forskjellige nivåer som det finns store muligheter for oss å hjelpe de å utvikles. Hvis man klarer å lære seg å hantere motgang (og fremgang) så vokser man som person. Når vi voksne sammen med barna tatt ett bevisst valg om å starte på noe så er det våres ansvar å lære barna å fullføre det man startet. Vi har ett tillbud til alle, uansett alder, som ønsker å spille fotball. Hvis man ønsker mer eller mindre trening så snakk med oss, vi er løsningsorienterte.

Trenger noen fritak av økonomiske årsaker finnes det støtte å få. Disse skal bidra til at alle barn og unge skal få tilgang til trening – uavhengig av foreldrenes økonomiske evne.

 • Hver enkelt barne- og ungdomsskole har et beløp som kan benyttes blant annet for betaling av treningsavgift. Tiltaket har som mål at alle barn og unge i Bærum kan delta i aktiviteter som er vanlig for barn og unge i samme alder. Barn/unge og foreldre som ønsker hjelp kan ta kontakt med sin skole ved kontaktlærer, rektor eller helsesøster.
 • Utstyrsboden: Hos Utstyrsboden kan familier låne sportsutstyr og også få gratisbilletter til kino, svømmehall og fotballkamper. Se Bærum kommunes hjemmesider for retningslinjer; http://www.bua.io/bua-baerum/
 • Det er også mulig å søke støtte fra NAV, Lions, Rotary, idrettslaget etc om fritak for treningsavgift.

Når jeg nå nevner økonomi så vil vi takke for at de fleste betalte treningsavgiften innen fristen i fjor! Dette sparer oss for store administrasjonskostnader og er til stor glede for klubben. Håper at det blir enda bedre i år!

Klubben har, med god hjelp fra dere, hittill gjennomført fire stykk Superlørdager, ett reselotteri, ett større arrangemang med Vålerenga-Sandefjord, G2005 Vinterliga og to sponsortreffer for våre sponsorer. Det har vært mange gode opplevelser for alle involverte samt blitt noen sårt trengte kroner i klubbkassen.

Kommende uke venter seriestart for en del av våre lag. Noen har alerede startet bl a G19 1.div, G19 3.div og G13 1.div I skrivende stund har våre gutter født 2004 beseiret Stabæk med 4-3 i serieåpningen, se bilde nedenfor.

G2004 jubler over seier mot Stabæk

Vi gleder oss til en ny sesong med fotballglede og stolte øyeblikk, akkurat som på dette bilde! Til gode trenere og mye engasjement. Til å bli en enda bedre klubb og med enda flere medlemmer.

Jenter og gutter 2009 har og vært i action denne helgen. Sann idrettsglede

Vidare så har klubben innført for lag i klubben rydde dugnad på Sandvika Stadion og kiosk dugnad. Alle lag vill en uke i året være ansvarlige for å rydde på anlegget samt holde kiosken åpen hver kveld og på utvalgte tider på helgen. Vi er veldig takknemlige for at alle lag tatt dette godt imot.

Hvordan kan du støtte klubben?:

 • Bidra på dugnader
 • Handle på outlets og kunstutstillinger i ”Bobla” klubben mottar da en kick back på din handel.
 • Kjøp reise via vår sponsor visitromania.no . 10% går tilbake til klubben.
 • Skift din frontrute hos Riis Bil glass. 750 kr går tilbake til klubben. Oppgi #BærumSK
 • Norsk Tipping, Grasrotandelen: Meld ifra at du støtter Bærum SK https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen/
 • Kjøp Statoil/Bærum koppen på klubbhuset, 100 kr går tilbake til klubben.
 • Trafikalt grunnkurs eller ta førerkort hos Halvorsens trafikkskole. Oppgi #BærumSK
 • Bli medlem i klubben, 400 kr.
 • Scoringslaug: Støtt klubben med 100 kr, 70 kr eller 50 kr for hvert mål A-laget gjør.

Gi beskjed til inger@baerumsk.no

 • Bytt strømleverandør og bidra automatisk med 400kr til klubben: http://salgsdugnad.no/baerumsk
 • Bytt mobil leverandør og bidra automatisk med 400kr til klubben: http://salgsdugnad.no/baerumsk
 • Meld dine barn på Bærum SK akademiet.
 • Kjøp tørkepapir og dopapir via klubbens hjemmeside, 25-30% tilbake til klubben: http://www.idrettshjelp.no/index.asp?showframe=2
 • Meld ditt lags konto in til klubben, gir momskompensasjon tilbake til klubben. Det er ikke anledning for lagene å ha bankkonto i privat regi, dette i hht. NIFs regler.
 • Meld din son/datter på klubbens fotballskoler: https://www.superinvite.no/#/invitation/cc70903297fe1e25537ae50aea186306
 • Arbeider du i en bedrift som ønsker å komme i kontakt med nye kunder? Vi har en godt fungerende sponsorpool der nesten 30 bedrifter knytter kontakter og gjør business med hverandre. Ta kontakt med annekarin@baerumsk.no eller henrik@baerumsk.no
 • Ønsker du enkelt å greit å støtte klubben med et valgfritt beløp, kan dere gjøre det på klubbens konto: 9008.05.55201 eller på VIPPS ”Sandvika Stadion”.

Med vänlig hälsning, Bærum Sportsklubb