Målløst for juniorlaget

junior_elite_gen7_s-150x150

(Bærum-Skeid 0-0) Begge lag prøvde helhjertet, men verken Bærum eller Skeid fikk kula i nettet i interkretsoppgjøret fredag kveld.

Bærum måtte tåle fire tunge forfall i forhold til det laget som slo Oppsal sist uke. Likevel startet de gule oppgjøret mot Skeid på en fin måte. Vi etablerte et skikkelig trykk på gjestene, holdt ballen bra i laget og forsøkte oss til høyre, venstre og midt i, fikk en rad dødballer og den aller største sjansen da Dauda Bortu nydelig frispilte Ola Moe alene med keeper. Via målvakten trillet dessverre ballen noen centimetere utenfor stolperoten.
Vi hadde et meget surt serieåpningtap mot Skeid å hevne, og det kunne se ut som vi skulle klare det, for gutta styrte absolutt begivenhetene.
Som sist la Oslo-laget seg meget dypt og satset på kontringer. Sakte men sikkert fikk de også kampen inn i sitt spor. De holdt unna Bærum-trykket, og da vi begynte å gjøre feil kjørte gjestene helhjertede overganger.
Jo lenger matchen varte vippet den mer og mer. Skeid fikk også sin mulighet alene med vår keeper Sofus Rasmussen, men trillet i likhet med Ola ballen noen centimeter feil og traff stolperoten.
Begge lag ville ha tre poeng. Vi spilte mest mot etablert, og Skeid var fortsatt hissige på overganger. Mot slutten av oppgjøret bølget spillet veldig fram og tilbake. Vi hadde en stor mulighet som Skeid kontret på og traff stolpen igjen.
Det endte likevel uten mål, og trolig satt begge lag med følelsen av å kunne ha avgjort. For vår del hadde vi trengt de tre poengene, men må ta med oss at vi holdt nullen for andre kamp på rad, og Skeid fremsto også langt bedre enn da vi presterte å tape for dem i serieåpningen etter å ha styrt alt. Bortelaget har vist storform de siste ukene, blant annet med en uhyre sterk 2-0 seier borte mot Odd Grenland i cupen sist helg.
Er vi stand til å plukke den siste kampen før ferien, borte mot Østsiden torsdag, har vi gjort en anstendig avslutning på en vårsesong som har fortonet seg som en stang-ut sesong, men hvor gutta skal ha ros for å kjempe godt og ikke bli utspilt av noen selv om poengfangsten har vært mindre enn vi håpet og trodde.