– Legger oss flate

Amahl slik vi helst vi se ham - rolig og avbalansert, ikke som sinna mann på sosiale medier. FOTO: LARS JOHNSEN

Amahl slik vi helst vi se ham – rolig og avbalansert, ikke som sinna mann på sosiale medier. FOTO: LARS JOHNSEN

Christian Bjerke og Amahl Pellegrino beklager Twitter-utbruddene etter NM-kampen mot Follo.

–  At vi kom med sånt oppgulp på twitter, er selvsagt helt uakseptabelt. Så vi legger oss flate, og ser at sånt bare skader klubber. Å ta frustrasjonen ut over dommere og publikum hører ingensteds hjemme. Verken på stadion eller på sosiale medier, samstemmer Amahl Pellegrino og Christian Bjerke.

– Jeg håper på en viss forståelse for at det gikk litt for hardt for seg, og at vi kan tilgis.  Ingen av oss har for vane å hetse dommere, verken i kamp eller etterpå. Selv er jeg skikkelig «fotballnerd» og følger godt med på fotballen i Norge og internasjonalt, og for meg er cupen noe veldig stort. På vårt nivå trener du omtrent like mye som spillerne i elitedivisjonen, og en 3. runde-kamp i cupen er virkelig en dessert – det er årets høydepunkt å måle krefter mot et topplag. Når vi var så nær, og vi følte oss snytt for to straffer, og når du er så sliten i hodet og kropp, da kan snakketøyet og tastefingrene gå fortere enn tankevirksomheten, sier keeperen fra Lommedalen, som stiller seg bak klubbformannens uttalelse i Budstikka om at dette var uakseptablet.

Gårsdagens målscorer, Amahl Pellegrino, stiller seg bak Bjerke og Dag Egil Strømmes uttalelser. Men han var fortsatt skuffet etter å ha tapt etter ekstraomganger langt utpå ettermiddagen torsdag.

– På treningen i dag går nok skuffelsen ut av kroppen, og så er det Asker som gjelder, sier han