KvinnerA/J19: Maren og Kristine vender hjem

Maren Hellan og Kristine Bergwitz-Larsen, begge født 1999, returnerer nå til Bærum SK. Dermed forsterkes treningsgruppen Kvinner/J19 med to meget kapable spillere.

Maren har spilt to sesonger i Stabæk for rekruttlaget i 2. divisjon senior og J19 som midtstopper. Hun kom fra Jutul til Bærum som 12-åring og spilte de første årene i Bærum på guttelag. Før hun dro til Stabæk fikk hun med seg sølv i Dana cup og Adidas cup, samt bronse i Norway cup med J99 og gull i OBOS cup med J19 i Bærum. Maren har også spilt på Kvinner A hos oss flere sesonger da vi var i 4. divisjon.

Kristine har spilt en halv sesong i ØHIL og en sesong i Stabæk, begge steder rekrutt i 2. divisjon senior og J19, som sentral midtbane. Hun har spilt i Bærum siden hun var 6 år og har opplevd de samme triumfene med J99 og J19 som Maren. Kristine har også flere sesonger for oss i Kvinner A i 4. divisjon, og var sentral for oss i vårsesongen da vi rykket opp til 3. divisjon.

– Å komme tilbake til Kadettangen er som å flytte hjem igjen, her blir jeg veldig godt mottatt og det er gøy på trening, sier Kristine. – Vi er mange på feltet og nivået er godt, så dette føles veldig riktig for meg nå.

I tillegg har Maja Riedl også meldt overgang fra Stabæk, slik at det har kommet tre spillere etter sesongen fra Nadderud til Kadettangen. Vi ønsker alle tre hjertelig velkomne og ønsker all mulig fremgang og trivsel hos oss! 🙂