Kvinner senior: Solid trenerteam på plass

Tommy Johnsen fortsetter som hovedtrener for Kvinner A/B, og Ariela Christensen går inn som spillende ass.trener fra nyttår. Dermed har vi en knallsterk duo på plass til å lede våre to kvinnelag på seniornivå.

Tommy Johnsen og Ariela Christensen skal lede Kvinner A og B

Tommy kom til oss i fjor fra trenerjobber i LSK G16, Strømmen G16, Akershus krets, Team Nes og Årnes. Tommy har virkelig gått «all-in» for å gi oss et ekstra gear, og har holdt energinivået oppe selv om «sesongen» 2020 ble kun treninger og treningskamper for damelagene.

Ariela signerte som spiller for Bærum SK Kvinner våren 2019 og har vært toneangivende på feltet fra dag en, noe som har gitt øktene våre et viktig løft. Ariela har bred trenererfaring fra Stabæk og ØHIL, og har spilt i Toppserien med Linderud/Grei, etter aldersbestemt i Asker og Stabæk. Hun har dermed massevis med erfaring og kunnskap som vi får enda mer glede av i hennes nye rolle hos oss.

– Jeg liker veldig godt hvordan Tommy har kommet inn i laget med sin energi, iver etter å utvikle oss og filosofi, uttaler Ariela. – Tommy og jeg deler de samme prinsippene for hva vi mener skal til for at vi kan ta neste steg opp en divisjon, og jeg håper min erfaring som både spiller og trener kan komplimentere trenerteamet og være med å utvikle spillerne og laget.

– Alle vi som er involvert rundt kvinnelagene er veldig fornøyd med at Ariela har takket ja til en spillende assistent rolle, sier Tommy. – Hun har vært med på mye før hun kom til Bærum, og vi har funnet ut gjennom året at vi har ganske lik filosofi og tilnærming til hvordan vi ønsker at fotball skal spilles.

– Vi har en miks med eldre og yngre spillere i troppen som har trent godt gjennom 2020, fortsetter Tommy. – Det er blitt et godt samhold i gruppen, og spillere som jobber for hverandre, noe vi har sett i de kampene som vi har spilt i år, samtidig som de pusher hverandre på trening med forventinger om å heve nivået.

Troppen har også fått noen nye spillere inn på slutten av året som supplerer troppen godt, samt at spillere som studerer i inn- og utland deltar for fullt på treninger og kamper når de er hjemme bidrar godt. Både klubb og spillergruppe er åpne for nye spillere som ønsker å komme til oss.

– Jeg har kjempetroen på spillergruppen vi har i Bærum, og de gjør at lysten for meg og oss rundt laget vil strekke oss litt lengre, utdyper Tommy. – Den rutinerte kjernen, sammen med unge spillere, virker veldig lovende for 2021, sammen med at vi har noen spillere på gang som vurderer å komme til oss gir meg ekstra troen på at neste år blir veldig bra oss.

Med nyheter om vaksine og redusert smittespredning håper alle at 2021 blir året vi kan spille en normal sesong igjen. Målet er å kjempe om opprykk til 2. divisjon i 2021, rett over nyttår begynner jobben for å komme dit.

– Jeg er entusiastisk på våre muligheter og er forsterket i troen på 2021, konkluderer Tommy. – Resten av teamet med Anders, Tore og Sigmund er rutinerte herrer som bistår veldig godt rundt laget, og er helt uvurderlig for oss trenere og spillere.

Kvinnelagene har sin egen garderobe på stadion, jobber med at alle spillerne kan få en utstyrspakke fra Adidas’ nye kolleksjon, og er på jakt etter sponsorer og hovedsponsor for 2021. Vi håper derfor det er noen bedrifter der ute som har lyst til å være med å støtte vår satsning.

Til slutt takker vi Tommy Westlie for 3,5 knallsterke år som trener for seniorlagene, han overtar nå som hovedtrener for J13. Vi ønsker ham lykke til med å bygge opp en ny årgang som snart banker på døra til vårt øverste nivå!