Kvinner Senior: Snart er ventetiden over…!

Tirsdag 17. august er det endelig etterlengtet sesongstart i 3. divisjon hjemme på stadion mot Bækkelaget. Det har gått 22 mnd siden forrige seriekamp og 1 1/2 sesong har blitt kansellert. Det er laaaang tid å vente, og våre damer har virkelig vært tålmodige og flinke til å holde motet oppe.

Klare til kamp mot Lier IL

I løpet av tiden som har gått har det skjedd mye med troppen, og i sommer har 8 spillere reist på studier, i innland og utland, eller i militæret, og 2 har lagt opp. Til gjengjeld har vi fått inn 8 gode spillere, og disse blir presentert forløpende på våre hjemmesider. Dermed er vi fortsatt i underkant av 30 spillere, som skal spille på våre to seniorlag, i henholdsvis 3. og 4. div, i høst.

– Vi har nå en virkelig fin drive i gruppa og på treningene vi har hatt i sommer og inn mot seriestart har vi hatt masse trøkk og humør, forteller spillende ass.trener Ariela Christensen. – I morgen har vi en sosial samling så både nye og gamle spillere skal bli ennå bedre kjent før vi går ut i krigen sammen!

Troppen har hatt 4 treningskamper i den korte oppkjøringen siden breddefotballen ble åpnet opp igjen i juni. Det har vært spilt litt ulike kombinasjoner av spillere, der målet har vært kamptrening, relasjoner og struktur. Kampene har gått som følger:

  • 3-2 (1-2) mot Godset i juni (se egen sak): Vi brukte tid på å komme i gang, før det løsnet etter hvert. Motstanderne hadde mye fart, forsvarte seg godt og angrep hurtig. Godt å komme i gang igjen og deilig med seier i en jevnspilt kamp.
  • 1-6 (0-1) mot Frigg i juli: Tøff test med litt redusert tropp mot et lag som var i kvalik til 1. div i 2019. Vi holdt dem til 1-1 i en time, før personlige feil på slutten ga hele fem i sekken. Mye god trening på høyt og lavt press.
  • 13-0 (5-0) mot Lier i august: Vi stilte en blandet tropp og det skulle fort vise seg at gjestene var langt unna det nivået de holdt i 2019. Vi gjennomførte en god kamp med fint spill, og falt aldri for fristelsen til å dra i håndbrekket i løpet av matchen.
  • 10-1 (4-1) mot Modum i august: Vi stilte med tilnærmet 4. div tropp og hadde full kontroll fra start til slutt. Fin gjennomkjøring og masse god angrepsfotball.

– Jeg føler vi er klare til seriestart, vi har brukt tiden så godt vi kan, slår hovedtrener Tommy Johnsen fast. – Vi er gode og håper å kjempe i toppen av vår avdeling, og vi gleder oss til en fin høst.

Vi ser virkelig frem til seriestart og heier på våre damer! 🙂