Kvinner Senior presenterer sponsorene til ny kolleksjon!

Office Management, Lyd & Bilde og SBAS støtter vår nye Adidas 2021-kolleksjon, levert av klubbens samarbeidspartner Torshov Sport.

Ved hjelp av disse tre sponsorene, og klubbavtalen med Torshov Sport, har vi kunnet utstyre hele troppen for Kvinner Senior, både A- og B-lag, med splitter ny og oppgradert treningsgarderobe i Adidas 2021-style.

Bekledningspakken består av treningstrøyer, shorts, strømper, overtrekksgenser, overtrekksbukse, vintervest og ryggsekk, der spillerne har betalt en liten egenandel eller jobbet dugnad for å få regnskapet til å gå opp.

Vi takker våre tre sponsorer for uvurderlig bidrag i denne sammenheng, og presenterer dem her:

Office Management (OM) er et rådgivende serviceselskap som identifiserer og tilbyr komplette kontorløsninger sammen med leveranse av service til våre kunder. Siden 1993 har OM skapt de beste forutsetningene for alt relatert til arbeidsplassen din, og i dag hjelper de mer enn 8000 kunder i Norge, Sverige og Finland til en smartere og mer effektiv arbeidsdag.

Du går fra mange kontaktpersoner til en, og ringer ett og samme telefonnummer uansett sak og får bedre oversikt med OM sin unike kundeportal. Ønsker din bedrift en samtale for å se på gode løsninger, ta kontakt med Bærum SK sin egen kontaktperson Felix Elfstrand, som for øvrig er regjerende norgesmester i innebandy, på tlf 21 30 55 15.

Lyd & Bilde er Nordens største medieaktør innen tester og omtale av hjemmeelektronikk. Via sine nettsider, samt digitale og trykte magasiner, gir de den jevne forbruker kunnskap til å ta kvalifiserte valg blant tusenvis av produkter – slik at det på best mulig måte dekker ditt behov og passer ditt budsjett. Sjekk ut mer på lydogbilde.no.

SBAS er et nystartet investeringsselskap i Bærum med et brennende hjerte for kvinnefotballen i Bærum SK. Selskapet investerer i ulike oppstartselskap innen teknologi, forretningsutvikling og styreverv. For mer informasjon, kontakt steinar.spydevold@gmail.com.

Vi har fremdeles plass til flere sponsorer, kontakt sigmund.gaaren@hotmail.com hvis du også ønsker å bidra til at Bærum SK Kvinner tar nye steg!