Kvinner senior får inn verdifull rutine

Kristin Ramde Tveit (24) kommer til oss etter tre år for Bowling Green State University, som hører hjemme på øverste nivå i collegeligaen i USA. Tidligere har hun spilt en sesong i 1. div for Lyn, flere sesonger i 2. div for Stabæk2 og Lyn2, og hun har også noen opptredener i Toppserien for Stabæk. Kristin er Norgesmester (cup) med Lyn J19 og har flere landslagskamper på aldersbestemt nivå. Hun bringer dermed massevis av verdifull rutine fra høyere nivåer til oss.

– Jeg valgte Bærum fordi jeg hadde hørt mye om den gode kulturen og miljøet der, og i tillegg til at jeg kjente noen spillere fra før av, forklarer Kristin. – Etter å ha spilt på college kom jeg hjem med kneskade, i denne perioden var jeg veldig heldig som fikk være med på treninger i Bærum og ble godt i varetatt av både spillere og trenere.

– Bærum SK Kvinner er en gjeng som jobber hardt og målbevisst, samtidig som det er et lag med sprudlende humør og idrettsglede, fortsetter Kristin. – Bærum er en klubb jeg gleder meg til å spille for, og jeg håper å bidra til at vi rykker opp til 2. div denne sesongen.

– Kristin er en herlig spiller, med mange kvaliteter og sterk vinnervilje, slår hovedtrener Tommy Johnsen fast. – Jeg ser frem til å få Kristin inn i troppen, det lover veldig godt for 2021.

Vi er kjempefornøyde med at Kristin valgte oss, hjertelig velkommen, dette blir knallbra! 🙂