Kvinner Elite og Rekrutt inviterer til prøvespill

Bærum SK satser seriøst på Kvinner Senior og alle spillere som ønsker å bli med oss i 2019-sesongen inviteres nå til prøvetreninger!

Vi er i dag en gruppe på 43 spillere som inngår i Kvinner/J19 i Bærum. Dette har blitt gjennomført med differensiering på treningene.

Vi har spilt i 3.div, 4.div og J19 serier i år. Vi skal inn i kvalik for 2.div spill neste sesong etter å ha blitt seriemestere i 3.div avdeling Oslo. Hovedmålet for sesongen har hele tiden vært opprykk til 2.div og avgjørelsen faller etter kvaliken som avsluttes 28.oktober. Kvalifiseringen er mellom oss, vinner i 3.div Akershus, Indre Østlandet og Østfold, hvor 3 av lagene rykker opp.

Vi har sterkt fokus på spillerutvikling, prestasjonsutvikling, lagutvikling osv, men det er også viktig for oss å ha det gøy sammen som gruppe.

Vi har i Bærum hatt en langsiktig jentestrategi som blant annet dreide seg om å etablere seg i 2.div sesongen 2019. Vi har en liten jobb igjen for å være i mål, men er optimistiske. Ny jentestrategi jobbes det med i disse dager for å sette målet de neste årene. Det som derimot er sikkert er at klubben jobber med å likestille damene med herresatsingen vår.

Neste sesong vil opplegget bli mer spisset med inndeling i Kvinner Elite og Kvinner Rekrutt, med ca 25 spillere og to trenere i hver treningsgruppe.

Rekrutt skal være en god prestasjonsarena, og utvikle spillere til Elite gjennom aktiv hospitering og oppfølging. Gruppene vil trene samtidig for å opprettholde det gode miljøet vi har. Samarbeidet mellom gruppene vil også være tett.

Elite vil være klubbens spydspiss for kvinnefotball og spillerne vil bli tilbudt amatørkontrakter som innebærer kostnadsreduksjoner, fysioterapeut og noe treningsutstyr mot at spillerne stiller opp for klubben ovenfor sponsorer, på interne arrangement og for yngre jentelag i et avtalt omfang.

Vi er opptatt av at Kvinner Elite og Rekrutt er attraktive tilbud for spillere med gode holdninger og treningsvilje, som også er klubbens ambassadører og representanter innad og utad.

Vi ønsker nye spillere hjertelig velkommen til oss for å styrke troppen både i kvalitet og robust størrelse. Hvis du har lyst til å være med oss på reisen videre mot nye mål, så ta kontakt for å komme på prøvetreninger. Vi har åpne prøvetreninger fra 11.november til 11.desember.

Ta kontakt med hovedtrener Tommy Westlie på mail tommy@westlieinvest.no eller tlf 93027587 hvis du har spørsmål eller ønsker å avtale prøvetrening.