Kvinner B tok tre nye poeng uten å overbevise!

Bærum2-Grei 3-2 (1-0). Vi hadde bedre kontroll på dette enn resultatet skulle tilsi, selv om det kunne se ut som vi spilte med håndbrekket på i deler av kampen.

Tommy har ordet: «Dette var en merkelig kamp hvor laget ikke kom opp mot sitt beste. Det var gode perioder, men ikke like bra som forrige søndag. Det var jo bedre motstand også, men vi så det allerede på oppvarmingen at fokus ikke var like bra som forrige søndag.

De hadde samtidig en godt voksen keeper som hadde noen fantastiske redninger. Den ene redningen på Sundby sin avslutning skjønte vi ikke hvordan hun klarte å ta. Når hun i tillegg kastet seg på MarieG sin volley fra 5 meter og holdt den fast, så skjønte vi at det sannsynligvis er en keeper som har stått på høyt nivå i sine glansdager.

Uansett drar vi i land seieren selv om selv om de får en straffe rett før slutt. Når i tillegg lag nummer to på tabellen taper, så leder vi 4.div med 9 poengs margin akkurat nå. Bra jobbet jenter.

1-0, 30. min. Her trer Tuva gjennom til Sundby som kjører på og avslutter i kassa.

2-0, 54. min. MartineJ trer gjennom Sundby, som skjærer inn og avslutter sikkert.

2-1, 64. min. Gjestene bryter oss i oppspillet og setter et langskudd helt inne ved stanga.

3-1, 71. min. Nå er det Nastaha som trer gjennom Sundby, og igjen avslutter hun etter å ha utfordret forsvaret.

3-2, 89. min. Straffe, dømt hands etter corner.

Gratulerer med seieren jenter!»

Frida fikk sin første kamp for oss etter overgangen fra Grand Bodø og viste at hun har et høyere nivå inne, vi gleder oss til fortsettelsen. 🙂

Neste kamp er borte mot Hasle-Løren søndag 8.9 kl 18.30.