Kvinner B på 3. plass i 4. div

Nordstrand-Bærum2 0-3 (0-1). Rekruttlaget har hatt en god høstsesong som ble kronet med en fin seier i høstsola på Nordstand, og dermed erobret vi 3. plass i 4. divisjon. De to første plassene gir garantert opprykk, men vi kan også være klare for 3. divisjon neste år med rekruttlaget dersom lag trekker seg fra serien og A-laget klarer opprykket til 2. div.

Tommy oppsummerer:

«Jentene har full kontroll på kampen etter ca 10 minutter og ut, men jeg må innrømme at jeg lurte litt de første minuttene. Da var Nordstrand først på det meste selv om det var jevnt. Vi våknet etter 10 minutter og hadde kontroll derfra og inn. Vi skaper nok sjanser til å putte ganske mange flere enn vi gjør og Nordstrand hadde ikke mye å by på siste 1/3 av banen.

0-1 Martine drar seg fri på venstre og bruker venstreslegga. Keeper kommer på ball men ballen fortsetter i en bue og inn i mål.
0-2 Solveig trer gjennom til Martine og hun avslutter sikkert alene med keeper.
0-3 Martine slår corner som Mali header i mål.

Vi hadde også med oss to som debuterte i senior-sammenheng og fikk 30 min i 2. omgang. Ida Berge hadde full kontroll defensivt på høyre back og fikk også bidratt offensivt. Rebecca Teklu er centimeter unna å score flere ganger fra sin høyre kant. Ene gangen hvor hun avslutter rett på utsiden, et par ganger hun kommer akkurat for sent inn og noen offsider som var tvilsomme hvor hun ville vært alene gjennom. Veldig bra debut av begge som er født 2003.

Da ender vi på 3 plass i 4.div og topp 3 var årets mål for sesongen i denne divisjonen. Vi synes vi har spilt best i alle kampene og hadde fortjent enda høyere plassering, og med det et sikkert opprykk, men det er målene som teller i fotball.

Bra kamp og bra sesong jenter!»