Kvinner B tar sommerferie som serieleder

Bærum2-Stabæk3 6-1 (4-0): På årets lyseste kveld bød damene opp til fest på stadion. Sundby slo an tonen med hat-trick innen det var gått 10 minutter på stadionuret, antakelig det raskeste på Kadettangen, uansett lag, hittil i år…?

Tommy tar oss igjennom kampen: «Vi gikk ut i 100 og det er vel en av de raskeste hattrick som ser scoret på Kadda når Sundby hadde satt sitt etter 10 minutter. Kampen roet seg litt etter dette, men vi spiller mye god fotball i dag og vi koste oss på sidelinjen. Bra med liv på tribunen ble det utover i kampen også.

6. min, 1-0: Nastaha stikker gjennom til Sundby og hennes første var satt
7. min, 2-0: Sundby gjennom på nytt
10. min, 3-0: Nastaha spiller gjennom Zuzanna på høyre side, og innlegget hennes setter Sundby i mål. Hattricket var i boks, men hun ville ikke stoppe der!
37. min, 4-0: Emilie trer gjennom til Sundby som setter denne over keeper.
52. min, 4-1: Et uheldig selvmål på corner.
60. min, 5-1: Her var det fine kombinasjoner før Stine spiller Thea fri på ca 7 meter og hun gjør ingen feil.
61. min, 6-1: Stine slår en lang crosser som Sundby legger ned på brystet, runder keeper og setter i mål.

Veldig bra avslutning av vårsesongen jenter!» Nå er det (snart) tid for ferie, inkludert egentrening, og vi ønsker alle en RIKTIG GOD SOMMER!