Kvinner B styrte det meste!

Bærum2-Hasle/Løren 2-0 (1-0): Selv om ledelsen aldri var stor, hadde vi såpass kontroll på dette oppgjøret at vi aldri følte oss særlig truet.

Ole Terje oppsummerer kampen slik: «En ny 3 poenger, herlig! Vi bestemte oss i garderoben i dag om å ha fokus på det vi prøver å få til på trening, og at dette kommer ut i kamper.

Gutta på benken var veldig godt fornøyde med det vi så i første omgang . Vi gjorde hele tiden riktige valg med og uten ball. Vi fikk til kombinasjoner og innsatsen lå i bunn.

Vi skapte mange sjanser på et H/L som stod høyt med sin bakre 4er. Vi løste dette med å slå i rom, og vi fikk sjanse på sjanse. H/L hadde sin beste spiller i deres keeper, hun reddet dem fra flere baklengs i dag.

Etter 13 minutter slår Maren en lekker pasning gjennom hele forsvaret til H/L, Tuva er sikker foran mål og setter inn 1-0! I pausen har vi fokus på å fortsette det gode spillet, og, for å pirke litt, noe mer aggressivitet og våge å stå litt høyere.

Med 4 bytter i 2 omgang, går det ikke helt etter planen, og H/L kommer litt mer med i matchen en stakket stund. Vi får organisert oss, og justert litt, dermed har vi full kontroll igjen.

Gang på gang kommer vi igjennom, både med oppspill i rom, og fine kombinasjoner på kant med backer på løp. Helt etter hva vi er ute etter. Etter mange sjanser smeller det igjen i det 62 minutt: Kata kommer fra venstre, runder et par spillere, skyter, og keeper gir retur. Elise har fulgt opp fra motsatt kant og setter den sikkert i mål. 2-0!

Konklusjon: Vi var aldri truet, og mange presterte individuelt veldig bra. Mest gledelig for oss i trenerteamet var kombinasjonene og samhandlingen, kombinert med god fotballforståelse, i dag. Dette er et lagspill hvor vi sammen er gode. Takk for en fin søndagskveld og bra jobba jenter!!»

Neste kamp er allerede onsdag 15. mai borte mot Holmen, vi gleder oss og håper på en ny, god kamp! 🙂