Kvinner B – ny rekord?

Oldenborg – Bærum 2 0-23 (0-9)! Etter et høyst ufortjent 0-1 tap mot «Koffa» på søndag – som skyltes manglende effektivitet foran mål – ville Kvinner B bokstavelig talt «reise kjerringa», og melde seg på «målfesten» til Kvinner A, noe jentene til de grader gjorde onsdag kveld.

4. divisjonskampen mot Oldenborg gikk av stabelen borte på Linderud kunstgress, og det skulle ikke gå mer en ca. to minutter før Nora V. åpnet scorings-showet. Deretter gikk det slag i slag og etter 45 minutter stod det 0-9 på tavla!

Det var ikke vanskelig å se hvilken vei dette gikk, og for at resultatet ikke skulle bli for «stygt» valgte Tommy å sette alle spillerne på ukjente plasser – forsvarsrekka ble sendt i angrep og vis versa – men uten at dette fikk stor betydning for kampforløpet. Da dommeren blåste i fløyta for siste gang stod det 0-23 (!!) på tavla, og om det ikke er ny rekord på seniornivå så kan det ikke være langt unna!

Stor honnør til Oldeborg-jentene som tok tapet med usedvanlig godt humør og var like blide da vi takket for kampen. Det blir nok lenge til vi ser et tilsvarende resultat på seniornivå!