Kvinner B med ny storseier i 4. div

Hasle/Løren-Bærum 1-9 (0-2). Når laget klarer å følge trenerens plan går det som oftest bra, dette var en sånn kamp. Samtlige gjorde jobben 100%, og så fikk vi uttelling i godt monn også, dermed kunne vi dra hjem fra Oslo nord med en rimelig god følelse!

Tommy har ordet:

«Dette kaller jeg å male et lag i stykker. Vi kjører på hele tiden og lar ikke H/L få ro et eneste sekund når de har ballen og vi kombinerer fint når vi har den.

H/L hadde en spiller som har bøttet inn mål så langt i serien, og det var det eneste jeg advarte jentene mot. Henne hadde forsvaret god kontroll på utenom når det ble duell med mange spillere i vår boks. Dessverre ble Anine liggende etter denne episoden og måtte rett etter bytte ut. Vi krysser fingrene for at den skaden blir kortvarig for Anine.

Vi avsluttet kampen da med Stine i mål, pluss at vi hadde Hedvig og Bea som stoppere uten at det gjorde noe med fasongen vår.

0-1, Kari blir spilt gjennom på vår høyre side og hun får spilt inn til Stine som drar av en spiller og avslutter med stang inn.

0-2, Hedvig tar med seg ball og angriper fra backen sin og slipper til Stine som avslutter sikkert.

Pausen går på å diskutere noen korrigeringer. Vi har også rukket å få inn alle 6 på benken, så vi kjører på videre.

0-3, Katrine kommer på en av sine mange løp igjennom, men keeper redder hennes forsøk. Derimot er Zuzza på returen og spiller ut til Stine som avslutter sikkert igjen.

0-4, Tuva sender en perfekt pasning til Katrine som kommer alene med keeper, men uselvisk som hun er så legger hun den bare perfekt over til Zuzza som kan sette den i åpent mål. PERFEKT!

0-5, denne gangen er det Thea som spiller Stine gjennom og hun avslutter sikkert igjen.

0-6, Frispark på midtbanen og Stine slår den ganske raskt i bakrom på Zuzza som nikker den over en utrusende keeper.

1-6, her blir det som sagt tidligere en duell med Anine og 4 spillere fra begge lag og ballen spretter ut til deres spiller og når Anine ligger igjen skadet så ble det en enkel jobb.

1-7, Mahnoor vinner ballen på midten og setter fart. Hun drar av en spiller og curler ballen i borterste hjørne.

1-8, Mahnoor blir spilt gjennom og hun runder keeper og setter den i åpent mål.

1-9, Thea vinner ballen høyt og drar av en spiller før hun bare triller ballen i nærmeste hjørne.

Vi hadde bestemt oss for at vi skulle ha fokus på gjennvinningsfasen, og H/L fikk aldri ro når de vant ball. Dette kaller jeg å gjennomføre kampplanen.

Gratulerer jenter!»