Kvinner B med gull og gråstein mot M/S

M/S-Bærum 3-7 (0-4). 70 minutter med gull og 20 minutter med gråstein, det var kampen i et nøtteskall. Vi ledet nemlig komfortabelt 7-0 før vertene våknet, godt hjulpet av at vi slapp dem til med saker de ikke hadde fått lov til før. Men du verden hvor gode vi var før det…

Over til Tommy:

«Vi var veldig opptatt av å ikke undervurdere M/S på grunn av tabellposisjonen. Det klarte jentene og det er vi veldig glade for. M/S var nemlig mye bedre enn tabellposisjonen tilsier. De var også veldig positive i forkant og har aldri mønstret et så godt lag.

Kampen vipper litt i starten, men vi tar ganske tidlig styringen på dette og vi spiller en veldig god kamp i 67 minutter. Deretter skjer det mye og det blir en Hawaii-kamp med målsjanser i begge ender hele tiden, men de scorer 3 mål i den perioden.

10 min. 0-1: Dette er et mønsterangrep hvor Hermine finner Kari med en perfekt gjennomspill. Kari gjør alt riktig og kommer alene med keeper og da slipper hun ballen lekkert inn i midten til Sara som da får verdens enkleste jobb med å sette ballen i mål. Dette kaller jeg angrep jenter og det vil jeg se mer av!

24 min. 0-2: Kata avsluttet etter at Vangsnes spilte henne gjennom

28 min. 0-3: Vangsnes klinker ballen i mål fra ca 18 meter. Lekkert!

42 min. 0-4: Sara setter ballen i mål etter å ha blitt assistert av Kata

Pausepraten gikk på noen korrigeringer og å holde spillet oppe.

53 min. 0-5: Ingeborg drar til på langskudd som på grunn av regnet fikk en skikkelig stuss rett foran mål og da var keeper sjanseløs.

55 min. 0-6: Her spiller vi flott og til sist så sender Vangsnes Tuva gjennom og hun avslutter sikkert

67 min. 0-7: Hermine gjennom til Kari som scorer sikkert

Da skrudde vi av, men vi kunne også scoret flere i denne perioden. Det ble derimot 3 reduseringer.

Veldig god kamp i 67 min jenter!»