Kvinner B holdt hodet kaldt

Hasle/Løren-Bærum2 0-3 (0-0). Tålmodighet og tro på egne evner lønner seg når motstanderen parkerer bussen. Vi fikk til slutt betalt for jobben, selv om vi måtte vente til siste fase før vi var sikre på å hale seieren i land mot et hardtarbeidende hjemmeforsvar.

Tommy har ordet: «Vi var forberedt på en tøff kamp i og med at H/L slipper inn lite mål, selv om de ligger på nedre halvdel av tabellen.

Vi går ut i 100 og spiller «ball i hatt» med dem, og det tar ikke mange minuttene før treneren deres kommenterer at vi har mye gode fotballspillere. Derimot sliter vi med flyten på siste 1/4 av banen og ikke minst marginer foran mål. Ganske vanlig kommentar på sidelinjen i dag var «er det mulig» når marginene var mot oss.

Vi gikk til pause med 0-0, noe som var smått utrolig. Vi ble enige i pausen om å bare male på videre og ikke begynne å stresse mot at vi trengte scoringer. Dette fulgte jentene til punkt og prikke. Vi bare maler på i 90 minutter og da kan ingen lag stå imot når forskjellen er så markant.

54. min, 0-1: Her kommer Hannah på en av mange flotte løp fra backen sin i dag. Det som kanskje imponerer mest er hennes kommunikasjon på at hun kommer og vil ha ball. Dette er noe vi jobber mye med på trening om dagen. Både være tydelige på at vi vil ha ball og hvor vi vil ha ball. På dette målet så kombinerer Hannah flott med Elise før hun klinker til fra ca 20 meter og ballen fyker inn.

78. min, 0-2: Kristine skyter fra ca 20 meter og H/L klarer å blokkere, da kommer Elise på returen og setter ballen i mål.

90. min, 0-3: Vi får endelig satt opp debutanten Sofie riktig på kant og hun avslutter mellom bena på keeper. Den som trer gjennom til Softe er Kristine.

Keeperen til H/L var helt enorm i dag, selv om mye hun gjorde var veldig uortodoks. Det er andre kampen på kort tid jeg refererer til motstanderens keeper og ikke vår egen, og det har med arbeidsmengden å gjøre. Derimot imponerer Mia mye på trening om dagen og i dag fikk vel H/L bare en stor tilfeldig sjanse og selv med lite å gjøre så hentet Mia frem en fantastisk redning når det trengtes.

Gratulerer med nok en seier og fortsatt klar tabelltopp!»

Neste match er hjemme mot formlaget Holmen søn 15. sept, vi gleder oss. 🙂