Kvinner B hadde best kondis

Oldenborg-Bærum2 0-8 (0-1): Målene rant inn bak vertenes keeper utover i kampen, da hjemmelaget gikk fullstendig i oppløsning, etter at de var med på notene frem til pause.

Tommy tar oss igjennom begivenhetene: «Oldenborg gikk ut og kjempet som løvinner på en liten 11er bane, som Linderud kunstgress er. Dette lykkes de godt med en periode, men som vi snakket om så var det om å gjøre og male på i 90 minutter.

Vi lykkes veldig bra i dag når vi klarer å brette ut spillet og ikke forsøke oss på småspillet på en overbefolket midtbane. Vi skaper masse sjanser, men de var også frempå en del ganger med direkte spill på en løpssterk spiss. Da ryddet Mia og forsvaret opp i stor stil.

0-1 28 min: Vi har mange halvsjanser før ballen blir spilt ut til Kata som curler den over keeper fra ca 18 meter

0-2 50 min: Kata forserer på sin venstre side og dribler av flere spillere før hun setter ballen i mål

0-3 53 min: Kata bryter selv på venstre side før hun forserer mot mål på sin sedvanlige måte og avslutter i mål fra skrå vinkel. Dagens første hat trick!

0-4 64 min: Elise jobber opp ballen på dødlinjen før hun legger 45 ut til Victoria som skyter i mål

0-5 75 min: Kata sentrer inn til Stine som drar av en spiller før hun skyter i mål

0-6 82 min: Tuva blir spilt fri av Kata og hun avslutter sikkert.

0-7 83 min: Tuva spiller Stine alene med keeper og hun avslutter sikkert i mål.

0-8 90 min: Kata inn til ei ledig Stine som avslutter sikkert med sitt 3 mål for dagen. Dagens andre hat trick!

Spesielt gledelig med comeback fra Stine og hun gjør det med et hattrick! Kata begynner også å plukke veldig bra med målpoeng, noe vi har visst var kun et tidsspørsmål.» Siste match før ferien er toppkamp mot Stabæk3 hjemme søndag 23. juni, vi gleder oss 🙂